12 april, 2024 Kultur

Lørdag: Stor Blues aften på Kappelborg

Blues Train på Kappelborg: HP Lange og Samantha A. Smith giver dobbeltkoncert

i morgen, lørdag den 13. april spiller hele to af landets bedste blues-navne til Blues Train-arrangementet på Kappelborg i Skagen.

HP Lange har været på blues- og folkscenen i mere end 30 år. Han har modtaget en danish music award for albummet ”I feel fine” fra 2019, hvor HP Lange Big Gumbo desuden var nomineret til Blues live-prisen.

Gumbo er en fantastisk gryderet fra de amerikanske sydstater, umiskendeligt blues tilsat cajun og mountain music, fiddle og banjo i rette mængder.

Blues News DK skrev om HP Lange Big Gumbos ’I feel fine’:

”I feel fine er den foreløbige kulmination på den udvikling og genopfindelsesproces, HP Lange nu har gennemgået i en årrække. Resultatet er en ærligt talt hamrende god plade, fuld af rå energi og spillelyst.”

Om Samantha A. Smith & The Chargers lyder det, at Samantha Antoinette er en vanvittig dygtig blues-, gospel- og soulsangerinde, der ikke kun leverer en tårnhøj kvalitet, men også en uforglemmelig fest og ikke mindst et fabelagtigt sceneshow. Der er tale om en af de helt store oplevelser med alt det bedste fra den store amerikanske sangbog med blues and soul.

Samantha har i sin karriere sunget med en perlerække af internationale artister, blandt andet Lionel Richie, Depeche Mode, Mariah Carey, George Michael, Paul McCartney, Andrew Lloyd Webber og mange flere. The Chargers består af nogle af Danmarks dygtigste og mest erfarne bluesmusikere, der også har spillet med utallige andre internationale artister.

Der er som altid garanti for en festlig aften på Kappelborg!

Du finder dine billetter lige her