• Forside
  • Nyheder
  • Stenbroen Guld & Ure står klar med et væld af julegaveideer
11 december, 2022 Nyheder

Stenbroen Guld & Ure står klar med et væld af julegaveideer

Hos Stenbroen Guld & Ure har de lagt sig i selen for at butikken står knivskarp og julepyntet til årets julehandel som allerede er godt i gang.

Butikkens montrer er fyldt med smukke ure og smykker til både ham og hende. Med det gode udvalg og kyndig vejledning fra butikkens personale er det ingen sag at finde årets julegaver til dem du holder af.

Udover indehaver Mette Stenbroen er der pt. 4 ansatte: Gitte, Helle, Lotte og Freja. Derudover har de Lotte tilknyttet som butikkens regnskabsdame.

Hele teamet bag Stenbroen Guld & Ure har til hver en tid for øje at skabe en hyggelig atmosfære i butikken. Dette krydres med den altid personlige og nærværende betjening samt faglig vejledning i særklasse.

I det hele taget er ingen opgaver hverken for store eller små. Hvad end det drejer sig om køb af nye smykker og ure, eller reparation heraf, så står Mette og co. Klar i butikken til at hjælpe på bedst mulig vis.

Årets julehits

Har du styr på årets julegaver eller julegaveønsker? – hvis ikke, så kommer Stenbroen Guld & Ure her med nogle ideer.

De har nemlig udvalgt nogle af julens største trends samt branchens førende mærker som de vil præsentere herunder:

MadsZ julekampagne

Hjertevedhæng fra MadsZ i 14 kt guld og med diamanter. Fås i 3 forskellige str.

I årets julekampagne kan du spare 1000,- når du køber det smukke hjertevedhæng fra MadsZ (Priserne er som på billedet).

Jaguar Connected

Urene fra Jaguar hitter år efter år, men de nyere tilkomne Jaguar Connected, giver dig muligheden for at have et ur som syner som et helt almindeligt ur, men med alle funktionerne fra et smartwatch.

I år bliver disse Jaguar Connected også lanceret til kvinder.

Fås i en masse forskellige farvekombinationer.

Perler til både mænd og damer

PERLER, PERLER og flere PERLER, vi kan ikke sige det nok. Det hitter bare, både hos mænd og kvinder.

Son of Noa

Bare rolig mænd, er i ikke til perler eller lige se dén mode. Så har vi stadig lækre læderarmbånd, panserkæder, signetringe og meget mere.

Simple SkagenRosen

Måske ikke branchens største brand, men vores største og bedst solgte brand i butikken.

Vildt ikke? Vi producerer selv SkagenRosen, hvilket også har gjort at vi i år er udkommet med en helt ny kollektion. Kollektionen hedder Simple og er SkagenRosen som man kender den bare med et mere simpelt udtryk.

(Kender du ikke historien om vores unikke historie om SkagenRosen, kan du læse den her.. (skagenrosen.dk)  og se meget mere til vores smykker)

Stenbroen Guld & Ure opfordrer slutteligt til at handle og støtte lokalt. Således er du sikret den bedst mulige service og både du og hele byen er sikret et godt udvalg af butikker mange år frem.

Som medlem af Skagen Handelsstandsforening har Stenbroen, for at sætte handling bag ordene også med i den lokale Handel Lokalt konkurrence som kører som et samarbejde mellem Handelsstandsforeningen og Det Nordjyske Mediehus.

…og så er de naturligvis også med i vores julekalender her på Skagen Nyt hvor de er at finde i hele to låger måneden igennem.

Stenbroen Guld & Ure har åbent alle dage frem til jul.