• Forside
  • Nyheder
  • Start din Sankt hans Aften med manér hos Juicy & Pizza
16 juni, 2023 Nyheder

Start din Sankt hans Aften med manér hos Juicy & Pizza

Juicy & Pizza er klar med en ganske særlig middag i anledning af Sankt Hans Aften fredag d. 23. juni.

Her kan du i ro og mag nyde en lækker middag med dem du holder af, inden at kursen sættes ned mod årets Sankt Hans bål ved Vippefyret.

Om middagen

Aftenen starter kl. 17 hvor du ankommer til Juicy & Pizza´s stemningsfulde lokaler på Havnevej 12 her i Skagen.

Vel ankommet venter der jer et iskoldt glas mousserende til at skyde aftenen godt i gang.

Herefter er det bare at læne sig tilbage og nyde hinandens selskab og den gode mad som hele aftenen igennem vil blive serveret for jer ved jeres bord.

Her lægges der ud med et udvalg af charcuteri, antipasto og deres nye og allerede berømte mini-pizzaer. Hertil får i serveret et glas Anstotz & Fils Pinot Gris fra Alsace i Frankrig som passer perfekt til maden

Herefter kan du gå på opdagelse i Juicy & Pizza´s mange lækre napolitansk inspirerede pizzaer som alle er bagt i en traditionel stenovn. Her kan du nemlig smage køkkenchefens særligt udvalgte pizzaer. Hertil serveres den udsøgte Camperchi Chianti DOCG

Pizzaerne er dog på ingen måde almindelige pizzaer. Der er nemlig kælet for hver en detalje og alene dejen er en historie for sig.

Dejen er nemlig lavet af en fordej og dette er grunden til at der nærmest ingen gær er i selv store portioner pizzadej hos Juicy & Pizza. Efter et døgns tid bliver fordejen brugt til den endelige pizzadej som herefter får lov at stå til hævning i mindst 48 timer.

Også fyldet er der tænkt nøje over. alle ingredienser er af suveræn kvalitet – og dette kan virkelig smages. Der er nemlig en verden til forskel når du smager pizzaerne hos Juicy & Pizza, i forhold til traditionelle pizzaer som de fleste af os kender dem.

Der er med andre ord store smagsoplevelser i vente til denne Sankt Hans middag.

Prisen for den overdådige middag er kun 350 kr. som dækker ovennævnte menu.

Derudover kan der naturligvis købes alverdens drikkevarer og forfriskninger i restaurantens bar som på fornemmeste vis supplerer jeres middag.

Baren tilbyder blandt meget andet sommer spritz og iskolde italienske øl.

For at sikre din plads til dette eksklusive middagsarrangement skal du bestille dit bord senest den 21. juni og angive antallet af gæster.

Der er et begrænset antal pladser, så husk at reservere jeres pladser hurtigst muligt!

 Kontakt Juicy & Pizza for eventuelle forespørgsler eller specielle ønsker. De kan kontaktes på tlf: 91872268 eller info@juicyskagen.dk