15 april, 2023 Nyheder

Sponsor cykelløb indbragte 146.866 kroner

Vendsyssel Elite Badminton (Skagen-Frederikshavn-Hjørring) indsamlede fredag 146.866 kroner i årets sponsorcykelløb, som fandt sted på en 20 kilometer lang rute i Skagen.

“Vi er lykkelige for det flotte resultat og den store opbakning til VEB. Det varmer langt ind i hjertet, når så mange virksomheder og personer vælger at støtte os.”

Jan R. Jensen, Formand for Vendsyssel Elite Badminton

Han var selv en del af dagens felt som bestod af hele 14 personer – herunder:

Rytterne indsamlede penge på forskellige måder. De fleste brugte deres erhvervsmæssige netværk.

“Det er i høj grad hjertepenge, når du laver et sponsorcykelløb, og vi kan konstatere, at vi kender mange mennesker, som har hjertet på rette sted, når det gælder VEB. Det siger vi tusind tak for.”

Jan R. Jensen, VEB

Cheftræner Allan Kolbro Nielsen indsamlede udelukkende penge fra sit private netværk, og han passerede på imponerende vis 17.000 kroner fredag aften.

Rune Dyhr – mangeårig divisionsspiller i Skagen og VEB – valgte at løbe et halvmaraton (næsten) i stedet for at cykle de 20 kilometer, og det gjorde han på kun 1 time og 28 minutter.

Udover dagens cykelfelt samt Rune Dyhr, har mange af Vendsyssel Elite Badmintons spillere ligeledes været i gang i den gode sags tjeneste. Der er således blevet både løbet, cyklet og gået ekstra langt flere steder rundt omkring i verden.

Indsamlingen fortsætter weekenden over på MobilePay 1905VW.

“Vi håber, at vi kan komme over på den anden side af 150.000 kroner,” smiler VEB-formanden.

Sponsorcykelløbet fandt sted bare otte dage før Final 4 i Brøndby Hallen, hvor VEB’s forsvarende danske mestre lørdag 22. april kl. 14.00 spiller semifinale mod Skovshoved.