13 december, 2021 Det sker

Søndagens store Handel Lokalt udtrækning går online

Traditionen tro var der lagt op til et brag af en hyggelig 4. søndag i advent i Skagen med udtrækning af hovedgevinsterne i årets Handel Lokalt samt mange hyggelige juleaktiviteter for børn og barnlige sjæle.

Grundet den nuværende situation med Covid-19 ser Skagen Handelsstandsforening sig dog, desværre, nødsaget til at aflyse den fysiske udtrækning årets udtrækning af hovedgevinsterne i Handel lokalt konkurrencen og i stedet gøre det digitalt.

På søndag, d. 19. december kl. 13 vil du således kunne følge med i udtrækningen live inde på Skagen Handelsstandsforenings Facebookside.

“Vi er naturligvis ærgerlige over at måtte aflyse den fysiske udtrækning for 2. år i træk, men vi ser os ganske enkelt ikke i stand til at gennemføre den fysiske udtrækning med den nuværende Covid-19 situation. Vi har dog gjort os umage for at skabe rammerne for en god live sending på Facebook, hvorfor vi også håber at i vil se med på søndag kl. 13.”

Mads Reimer Andersen. Formand for Skagen Handel

Fortsat masser af aktiviteter i midtbyen

Trods aflysningen af den fysiske udtrækning af Handel Lokalt hovedgevinsterne, så vil hele midtbyen stadig emme af aktivitet denne 4. søndag i advent.

Butikkerne vil have åbent fra 11 – 15, ligesom at den hyggelige juleby på pladsen ved Vandkunsten slår dørene op til vafler, gløgg, æbleskiver og varm kakao og meget mere.

I juleteltet vil spejderne stå klar til at lave julegaver sammen med børnene, ligesom at der vil være mulighed for at dekorere sit eget honninghjerte for alle børn.

Farm Fun kigger ligeledes forbi og tilbyder ture i hestevogn gennem midtbyen, ligesom at de medbringer deres mini zoo.

Der er således nok at tage sig til i julebyen Skagen denne søndag, på trods af aflysningen af den fysiske Handel Lokalt udtrækning.

“Jeg håber at i, byens borgere og gæster udefra vil komme ned og nyde den gode julestemning i gågaden samt få handlet de sidste julegaver denne søndag. Husk at sidste chance for at få dit lod med i Handel Lokalt udtrækningen er søndag kl. 12.00”

Mads Reimer Andersen, Formand for Skagen Handel

Husk at se med på Skagen Handelsstandsforenings Facebookside på søndag kl. 13.00.