• Forside
  • Nyheder
  • Snestorm fører til forsinkelser og aflysninger på Skagensbanen
04 januar, 2024 Nyheder

Snestorm fører til forsinkelser og aflysninger på Skagensbanen

Allerede tirsdag valgte Nordjyske Jernbaner at der onsdag skulle nedskaleres i togdriften og køres efter søndagskøreplanerne på de regionale togstrækninger i Nordjylland. Dette skete i forbindelse med den igangværende snestorm.

Dette forlængede de onsdag til nu også at gælde i dag, torsdag d. 4. januar.

Der er nu faldet store mængder sne i store dele af Nordjylland, herunder til dels også i Skagen.

Selvom vi ikke er dem der er hårdest ramt her på toppen af Danmark, så er der massive problemer længere nede i vores landsdel. Sneen forventes at slippe sit tag i Nordjylland her til morgen.

Derfor vil man som tidligere nævnt køre efter søndagskøreplanen, hvilket betyder at der kun kører ét tog i timen i hver retning.

Derudover har Nordjyllands Trafikselskab meldt ud at både plustur, flextur og flexhandicap ikke kører nye ture til og med torsdag og de vil give besked til de kunder hvis allerede bestilte ture ikke kan gennemføres.

I forhold til busserne rundt omkring i regionen holder Nordjyllands Trafikselskab (NT) konstant øje med situationen, og lægger information på NordjyllandsTrafikselskab.dk/trafikinfo, hvis der er større forsinkelser eller aflysninger.

Pt. Er der en lang række aflyste busruter rundt omkring, ligesom at togene begge veje mellem Skagen og Aalborg samt Hirtshals og Aalborg kører med forsinkelser denne morgen.