Det er ikke altid let at skabe nye relationer – både når man er ny i byen og når man har boet her i årevis. Netop derfor har Lise Grevenkop-Castenskiold og Mathias Rump Hansen taget initiativ til et nyt fællesspisningskoncept i Skagen under navnet ‘Smag på Skagen’.
Tanken bag konceptet er enkel, men stærk: Man mødes cirka én gang om måneden på en ny restaurant i byen, og nyder et godt måltid sammen med andre, der – ligesom én selv – har et glødende hjerte for Skagen og et ønske om at møde nye mennesker. Maden er i centrum, men det sociale er i højsædet – og man binder sig naturligvis kun for ét arrangement ad gangen.
Første fællesspisning finder sted onsdag den 28. maj kl. 17.00 hos Restaurant K.
At det netop er en onsdag, skyldes, at mange har fri dagen efter, da det er Kristi Himmelfartsdag.
Menuen består af en to-retters middag til 300 kr. pr. person, hvor der serveres en mør striploin steak med pommes, pebersauce og årstidens grønne salat, efterfulgt af en lækker chokoladekage med is, friske bær og chokolade til dessert. Drikkevarer købes separat.
Ønsker du en vegetarret, har du allergier eller særlige kostbehov, bedes du skrive til info@skagennyt.dk i forbindelse med tilmelding, så vil der blive taget hånd om dette.
Du tilmelder dig ved at indbetale 300 kr. pr. person via MobilePay til boxkoden: 3724XV eller ved at klikke lige her
Tilmeldingsfrist: søndag d. 25. Maj
Tilmeldingen er bindende og initiativtagerne tjener ikke en eneste krone på fællesspisningerne – prisen er sat ud fra restaurantens pris + gebyrer hos Mobilepay.
Lise Grevenkop-Castenskiold er for ganske nyligt flyttet til Skagen fra Aalborg og har altid haft et særligt forhold til Skagen, hvor hun i de seneste par år har haft ferielejlighed. Nu er hun flyttet hertil permanent sammen med hendes kæreste og ønsker at opbygge et større netværk lokalt.
Med 28 års international erfaring inden for ledelse, coaching og arbejdsglæde, brænder hun for at skabe bedre samtaler og relationer – både professionelt og privat. Hun arbejder i dag med at hjælpe mennesker og organisationer med at skabe små forandringer, der gør en stor forskel i liv og arbejdsliv.
Mathias Rump Hansen er 30 år og journalist her på Skagen Nyt og en lokal ildsjæl som brænder for Skagen. Trods sin store kontaktflade i byen gennem virksomheden såvel som bestyrelsesposter i Skagen Handel, Skagen Festival og Cruise Skagen, savner han stærkere personlige relationer i hverdagen, da vennerne er bosat udenfor byen og det derfor er svært at ses i hverdagen.
Med Smag på Skagen håber Lise og Mathias at kunne skabe et nyt socialt rum, hvor hygge, nærvær og nye bekendtskaber går hånd i hånd med god mad. Målgruppen er bred – både unge og ældre, enlige og par – alle er velkomne, så længe man har lysten til at møde andre og deltage i fællesskabet.
Aftenen slutter – eller fortsætter – hos Kompasset
Efter to timers hyggelig fællesspisning hos Restaurant K vil der være mulighed for at fortsætte aftenen uformelt hos Kompasset, der ligger lige ved siden af restauranten. Her kan man – helt frivilligt – tage en tår at drikke i hyggelige rammer og forlænge samtalerne, hvis stemningen er til det.
Initiativtagerne håber, at Smag på Skagen bliver en tilbagevendende begivenhed, hvor nye og gamle skawboere – unge som ældre, kan finde hinanden – over et måltid og måske over tid.