15 august, 2021 Nyheder

Skawbo gennemførte Marathon nr. 200

Den lokale løber, skawboen Mike Vangsted løb i går, lørdag d. 14. August sit Marathon nr. 200 – En bedrift som der ikke er mange der kan hamle op med!

Det første Marathon blev for Mikes vedkommende løbet i Aarhus tilbage i 1993. Siden da har han bl.a. løbet samtlige udgaver af Skagen Marathon.

Faktisk løb han sit Marathon nr. 100 til Skagen Marathon tilbage i 2017 og kom således med i klub100 Danmark.

I de små 4 år som er gået siden da er det således gået stærkt. Mike har i de seneste 4 år gennemført lige så mange Marathons, som han gjorde i de første 24 år fra det første Marathon i Aarhus i 1993 til nr. 100 i 2017.

Marathon nr. 200 blev fejret med manér

Både familie og venner bakkede Mike op ved gårsdagens jubilæumsmarathon. Gårsdagens rute gik fra Mike og ægtefællen Vibekes sommerhus ved Tversted, til Skagen hvor der blev zikzak’et lidt for at få det hele til at gå op med de 42,195 km som et Marathon skal være på. Målstregen var at finde ude på Grenen.

Inden Mike og hans medløbere nåede helt så langt ventede der dog en overraskelse – Hos Jakobs Café & Bar stod champagnen nemlig klar yil de tørstige løbere, som herefter med fornyet energi kunne sætte slutspurten ind på det sidste stykke ud mod Grenen.

Da løberne nåede Grenen ventede der endnu en overraskelse til Mike og Vibeke – Parret skal nemlig giftes i den kommende weekend. Derfor forvandlede løbeturen sig hurtigt til et polterabend til ære for parret.

Der var eksempelvis sørget for udklædning til det kommende brudepar.

Passionen for løb stråler tydeligt igennem hos både Mike og Vibeke. Parret har da også løbet næsten 100 marathon sammen. Vibeke er også medlem af Klub100 Danmark.

Efter en mindre fejring ude på Grenen fik selskabet et lift af Sandormen ind mod Grenens P-plads. Herfra havde Sparekassen Vendsyssel sørget for en bus som fragtede selskabet hjem til den helt store fejring, tilbage i parrets sommerhus i Tversted.

parret vil i samme ombæring gerne rette en stor tak til Jakobs Café & Bar, Sandormen og Sparekassen Vendsyssel.

Herunder kan du se lidt billeder fra dagen

Hvad er så næste mål?

Det naturlige spørgsmål, efter at have rundet de 200 marathons må være hvad næste mål er nu?

Mike er ikke et øjeblik i tvivl. På kort sigt handler det om Skagen Marathon som løber af stablen lørdag d. 2. Oktober.

på længere sigt vil han gerne op runde de 300 Marathons. For ikke nok med at det er en præstation i sig selv, så er det også herfra at man kommer med på verdensranglisten over antal gennemførte Marathons.

Hvad det i sidste ende kan og vil føre til må tiden vise – For nu handler det for Mike om at nyde den netop rundede milepæl, glæde sig til et fantastisk bryllup på stranden ved parrets sommerhus samt et Marathon på hjemmebane til efteråret.

Her fra redaktionen skal der lyde et stort tillykke med jubilæet på de 200 Marathons samt et ønske om et smukt og glædeligt bryllup i den kommende weekend.