• Forside
  • Nyheder
  • Skagens største hotel står klar med ny, stor saunabygning
25 februar, 2022 Nyheder

Skagens største hotel står klar med ny, stor saunabygning

Hotellets gårdhave er løbende blevet udvidet med spabad, en fitnessbygning og en opvarmet terrasse med helårsoverdækning. Det nyeste skud på stammen er en stor saunabygning, der nu står færdigbygget.

Udeliv og helårsturisme har altid været en prioritet for Color Hotel Skagen. Hotellet har især udviklet deres gårdhave med henblik på at give gæsterne mulighed for udendørsoplevelser hele året rundt.

I gårdhaven inviteres hotellets gæster til afslapning i omgivelser, der er inspireret af en kombination af sydlandsk stemning og Skagens smukke natur. Den karakteristiske marehalm danner ramme om både parkeringsplads og gårdhave og leder tankerne hen på det kuperede kystlandskab, som Skagen er kendt og elsket for.

Med den nye investering i saunaområdet håber Color Hotel Skagen, at deres position i markedet bliver endnu stærkere. Unikke udendørsoplevelser er et konkurrenceparameter, som hotellet satser stort på, når de som de eneste i Skagen tilbyder deres gæster muligheden for luksuriøse oplevelser i en gårdhave med både pool, spabad og sauna.

I forbindelse med etableringen af saunabygningen har hotellet indgået et samarbejde med en tidligere danmarksmester i saunagus. Med dette samarbejde kan Color Hotel Skagen tilbyde deres gæster nogle helt nye typer hotelophold. Samtidigt giver det også hotellet mulighed for at tilbyde særlige gusarrangementer som et break til møder og konferencer.