• Forside
  • Nyheder
  • SkagenBolig: Stærk start med masser af boliger på hylderne
28 april, 2023 Nyheder

SkagenBolig: Stærk start med masser af boliger på hylderne

SkagenBolig, den nye ejendomsmæglerforretning i Skagen, har fået en fantastisk start. Virksomheden har oplevet stor interesse og er blevet taget rigtig godt imod af de lokale såvel som turister, der søger eller ønsker at sælge deres feriebolig her i Skagen.

“Vi er utroligt glade og taknemmelige for den varme modtagelse, vi har fået. Der kommer løbende kunder i butikken og vi har god aktivitet på vores boliger.”

Christian Strøm

Massere af ros fra kunderne

Hos Skagenbolig har vi et klart fokus på at skabe salgsmateriale af høj kvalitet. Dette inkluderer billeder i høj opløsning og professionelt udarbejdede præsentationsvideoer, som viser boligen fra sin bedste side.

Ved at have et godt salgsmateriale er det nemmere at markedsføre boligen på en effektiv måde, og det kan også hjælpe med at tiltrække flere potentielle købere.

“Ideen med SkagenBolig var blandt andet at kunne tilbyde en pakke, hvor vi præsenterer folks bolig på bedst mulig vis. Og det tyder på at det går sådan. Vi har allerede fået en masse tilkendegivelser både på sociale medier, men også personligt fra personer som blot ser det vi deler på nettet.”

Max Olesen

Inviterer til reception

For at fejre den gode start afholder SkagenBolig en reception på deres kontor på Sct Laurentii Vej 24 i Skagen.

Receptionen finder sted på næste fredag, d. 5. maj fra kl. 14:00 – 17:00, og alle interesserede er velkomne til at komme forbi og få noget godt til ganen og en god snak.

Kontakt SkagenBolig i dag for at få hjælp til at finde din drømmebolig i Skagen, eller mød dem personligt til receptionen på fredag d. 5. maj.