13 april, 2022 Erhverv

Skagen Rooftop er sat til leje

Nu har du mulighed for at leje det helt og aldeles nyopførte Skagen Rooftop.

Med placeringen og den fantastiske tagterrasse, hvorfra der er udsigt over hele lystbådehavnen og mere til, så er der lagt op til en ny toprestaurant i Skagen.

Økonomien skal dog være iorden før end at det kan komme på tale – Den store og nyopførte restaurant har nemlig en årlig leje på 1.689.750,- dertil kommer driftsudgufter på 230.000,- samt et bette depositum på 844.875,-.

Topmoderne faciliteter:

I stueplan indrettes bistro med tilhørende storkøkken på i alt 272 m².

På 1. salen indrettes 444 m² stor restaurant & brasserie med anretterkøkken, tilhørende selskabslokaler og flere barer. Der er installeret madelevator fra produktionskøkken til anretterkøkken. Fra restaurant og brasserie er der fri adgang til 540 m² tagterrasse, der byder på udebarer, lounge stemning samt en fantastisk udsigt over Skagens aktive havn og Kattegat.

Til Skagen Rooftop hører moderne, professionelt og nyinstalleret køkken, hvor der er taget hensyn til dækkende strømbehov, fedtudskiller, udsugning og ventilatiom m.m.

Det er EDC Erhverv Poul Erik Bech Vendsyssel som er mægler på udlejningen af disse erhvervslokaler – Du kan se mere på:

https://m.edc.dk/erhverv/ejendomme/erhvervslejem%C3%A5l/hotel-restaurant/frederikshavn/9990-skagen/nordkajen-4/?sagsnr=91400290&source=55