28 september, 2021 Nyheder

Skagen Marathon bliver årets løbefest

På lørdag kl. 10.00 går starten til Skagen Marathon 2021 – og denne dag har været længe ventet. Sidste år måtte Skagen Marathon, som så mange andre arrangementer aflyses og løbefeberen er dermed helt i top.

Det er Toppen af Danmark som står bag det, som absolut må være ét af Danmarks smukkeste marathonløb.

Her er man netop i gang med de sidste forberedelser til lørdagens store løbefest i og omkring Skagen.

Målområdet er i år rykket helt ned på havnen, til Fiskehuskajen mellem Skagen Fiskerestaurant og Pakhuset. Her vil løberne blive sendt ud på de i alt 5 distancer af kommentatorerne Jan Nielsen og Peter Wùrtz.

De 2 kommentatorer vil guide tilskuerne i og omkring målområdet godt igennem dagens løb, ligesom at en DJ vil sørge for den gode stemning hele dagen igennem.

Flere end 1.600 tilmeldte løbere

Her tirsdag morgen er der mere end 1.600 løbere tilmeldt de forskellige distancer ved Skagen Marathon. Fra arrangøren, Toppen af Danmarks side håber man at nå over 2.000 løbere fordelt på de forskellige distancer.

Det er nemlig stadigvæk muligt at tilmelde sig alle distancer. Tilmelding skal ske senest onsdag hvis du ønsker en Skagen Marathon t-shirt. Men faktisk har du mulighed for at tilmelde dig i løbssekretariatet helt indtil lørdag morgen kort før start.

Du kan tilmelde dig online lige her

Dermed har du stadig rig mulighed for at udfordre dig selv, en ven eller et familiemedlem med alt fra 5 kilometer til Marathon distancen og flere distancer derimellem.

For både løberne og tilskuernes skyld er der i år forskudte starter, hvorfor der fra over middag og nogle timer frem vil være den helt store løbefest. Det er her de forskellige distancer skal afgøres – Hvor mange distancer vindes mon af skawboere i år?

Dagen igennem fra kl. 10 – 16 vil Jakobs Café & Bar stå klar med salg af øl, vand samt pølser fra Slagter Munch. Dermed er der ingen risiko for at gå sulten hjem fra årets løbefest i Skagen.

Vi ses til løbefest i Skagen på lørdag!