04 oktober, 2021 Nyheder

Skagen Marathon 2021 var en stor succes

Skagen Marathon løb af stablen denne weekend – og med stor succes.

Hos Toppen af Danmark som står bag Danmarks nordligste marathon, er der da også både glæde og lettelse at spore her ovenpå årets udgave af Skagen Marathon.

René Zeeberg som er Direktør i Toppen af Danmark kalder årets Skagen Marathon for det mest gennemtænkte og velgennemførte marathon til dato – Alt klappede ganske enkelt og alt forløb som det skulle.

I forbindelse med årets marathon havde man fra arrangørens side valgt at flytte start- og målområdet ned på Fiskehuskajen mellem Pakhuset og Skagen Fiskerestaurant. Dette viste sig, ifølge René Zeeberg at være det helt rette at gøre. Der var de helt rette rammer dernede og det skabte alt i alt meget mere liv og god stemning set i forhold til det gamle start- og målområde oppe på Vestre strandvej.

René sender da også en stor tak til Skagen Marathons styregruppe som virkelig har givet den hele armen hele vejen op til samt under årets marathon.

Der var rundt regnet 2.000 løbere fra både ind- og udland som deltog i årets marathon og 15 personer har allerede tilmeldt sig næste års Skagen Marathon som løber af stablen lørdag d. 1. oktober.

Vinderen af Marathon distancen blev for mændenes vedkommende: Thomas Schwarz Jensen fra Vejle i tiden 2:47:18 og for kvindernes vedkommende Begitte Hansen fra Rødekro i tiden: 2:52:41

Du kan selv dykke ned i resultaterne på de forskellige distancer lige her.

Vinderne af skawbo trofæet blev Maria Møs Luca Andersen for kvinderne, som genvandt titlen fra sidste år i tiden: 1:32:38 og Mads Mørch for herrerne i tiden: 1:43:54.