23 maj, 2023 Nyheder

Skagen Knallertfest 2023 næsten udsolgt!

1500 billetter blev solgt på 10 min. og hele dagen i går og fortsat i dag sælges der billetter. Lige nu er der få billetter tilbage til en af årets helt store begivenheder.

”Sikke en formiddag”, udtaler Tenna Høyer fra Toppen af Danmark. Vi var spændte på om systemet kunne håndtere det, men det er gået næsten uden problemer. Enkelte bestillinger ”hang” i systemet, men det er der rettet helt op på nu. Så de sidste billetter kan bookes via siden www.knallertfest.dk

Billetterne er solgt i samarbejde med Toppen af Danmarks billetsystem, og vi har haft et fortrinligt samarbejde med Christian Mose Sørensen fra SKFC, der har være primus motor i alt andet.

Christian Mose Sørensen og direktør for Toppen af Danmark Lene Kappelborg, udtaler samstemmende, at arrangementet bliver en kæmpestor begivenhed for Skagen og omegn. ’Vi glæder os over de mange entusiaster, der har taget godt imod eventet, og der skal selvfølgelig lyde en særlig tak til Peter Ingemann – den største entusiast af dem alle. Nu kan det ikke blive 1. september hurtigt nok!

Har du ikke selv hverken billet eller knallert – er du som altid velkommen til Skagen, hvor hele byen kommer til at genlyde af de mange motorer.

Programmet for knallertfesten er:

Alle skal en tur omkring Maskinrummet for at få ombyttet billetterne med armbånd. Så festen starter helt sikkert allerede her, hvor motorentusiasterne kan få sig en god oplevelse.

Fredag 1. september kl. 17.00 starter 2 dages uforfalsket fest med livemusik, fællesspisning, lodtrækning om fede præmier og uendelige muligheder for at tale oktan og årgang og stand og størrelse og alt muligt andet.

Lørdag skal det mekaniske vidunder plejes – så alt skinner lige som det skal, når der gives signal til afgang kl. 14.00. Peter Ingemann kører forrest med en veritabel hale af entusiaster efter sig – alle køres ad samme rute til p-pladsen ved Grenen. Her taler Peter til alle de forsamlede glade knallertentusiaster.

Oplevelsen afsluttes med endnu en super fest med livemusik og spisning.

Både Toppen af Danmark og SKFC, forventer det her bliver en meget stor byfest, hvor der kommer knallertkørere rundt i hele byen. Mange har selv lavet aftaler, selv om de ikke er en del af knallertfesten på SKFC. Vi håber at alle vil være med til at give alle en super helhedsoplevelse af Skagen i den første weekend i september.