• Forside
  • Nyheder
  • Skagen Handel maler byen lyserød i den gode sags tjeneste i denne uge
03 oktober, 2023 Nyheder

Skagen Handel maler byen lyserød i den gode sags tjeneste i denne uge

Hos Skagen Handel er man igen i år med i den landsdækkende “Lyserød Lørdag” kampagne under Kræftens Bekæmpelse, som foregår i denne uge.

I den anledning har mere end 45 af Skagen Handels medlemmer – butikker, hoteller og restauranter bidraget med flotte gevinster til en værdi af minimum 500 kr. og ofte en del mere.

De mange gevinster anvendes i det store lotteri, hvortil alle har mulighed for at købe lodder hos en lang række af medlemsbutikkerne.

Ét lod koster 25 og 5 koster 100,-

På selve lyserød lørdag vil Skagen Handel kl. 14.30 udtrække vinderne af de mange gevinster i en stor liveudtrækning i Sport 24´s pop-up shop i målområdet for Skagen Marathon. Der udtrækkes én vinder pr. gevinst, som får direkte besked efter liveudtrækningen – hvorfor der også er gode vinderchancer sammenlignet med så mange andre konkurrencer og lotterier.

Uanset om du bliver en af de heldige vindere eller ej, så husk på at du stadig er en vinder – for med køb af et eller flere lodder er du med til at bidrage til kampen mod brystkræft. Al salg går nemlig ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse.

Sidste år lykkedes det Skagen Handel at samle over 40.000,- ind i den gode sags tjeneste – i år håber og satser man på at nå over 50.000,-

Skagen Marathon fanzone på Viggo Hansens Plads

På selve Lyserød Lørdag er Skagen Handel også at finde på Viggo Hansens Plads hvor de i forbindelse med Skagen Marathon etablerer en fanzone hvor familie, venner og andre interesserede kan komme ned og heppe på de ca. 3.000 løbere som alle kommer gennem gågaden og forbi Viggo Hansens Plads.

Her vil der selvfølgelig også blive solgt lodsedler frem til kl. 14.00. Derudover vil der blive solgt muffins med lyserød glasur i den gode sags tjeneste – sponsoreret af Superbrugsen Skagen.

For børn vil der være mulighed for ansigtsmaling, ligesom at der uddeles “klappepølser” til både børn og voksne.

Herunder kan du se hvilke virksomheder der er med i kampagnen – Bemærk at Tøjeksperten er kommet til efter udfærdigelsen af annoncen: