03 juni, 2024 Det sker

Skagen Handel inviterer til Børnenes Rekorddag

Skagen Handelsstandsforening har igen sat børnerekorder på programmet i 2024.

Sidste år blev en hel del børn optaget med rekorder i Børnenes Rekordbog. Ligeledes kom de deltagende forretninger, der havde budt ind med børnerekorder, også med i bogen.

Skagen Handel inviterer derfor alle børn til Børnenes Rekorddag på  lørdag, 8. juni i Skagen i samarbejde med Børnenes Rekordbogs officielle regionskontor i Aalbæk. Det er blevet til en hel rekorddag, hvor også forretninger har budt ind med rekorder for børn.

Marianne og Ole Svendsen fra rekordbogens kontor i Aalbæk vil indbyde alle børn fra 0 år til og med 17 år til at komme og sætte rekorder på dagen ved Viggo Hansen Plads i tidsrummet kl. 11.00 til 15.00. De vil over de 4 timer komme med 1 rekord i timen, samt have et par gennemgående rekorder. For hver rekord der sættes, vil der blive uddelt et rekorddiplom, samt efterfølgende blive sendt ind til bogen med foto, som udkommer til oktober.

På Viggo Hansen Plads kan man prøve rekorder med bl.a. flytte bordtennisbolde med affaldssnapper og teske, afprøve sine armkræfter, bottle flip og mange flere rekorder.

4 af Skagen Handels forretninger har budt ind med børnerekorder. De indbyder børn/unge, gerne ifølge med en voksen, til at besøge dem og prøve at sætte en rekord, som for de flestes vedkommende relaterer til hvad der sælges i forretningen.

Følgende forretninger kan der sættes rekorder i:

Sport24: kl. 11.00-12.00

Stenbroen: kl. 12.00-13.00

North Coast Skagen: kl. 12.45-13.30

Tøjeksperten: kl. 13.30-14.30.

Rekorder i de deltagende forretninger er: drible med en fodbold, knap en skjorte, træk rav på en wire og en hemmelig rekord. Der vil blive tildelt diplom for rekorderne i alle fire forretninger.