• Forside
  • Erhverv
  • Skagen Fiskerestaurant åbner ny restaurant og får ny medejer
11 juni, 2021 Erhverv

Skagen Fiskerestaurant åbner ny restaurant og får ny medejer

Danmarks vel nok mest velkendte fiskerestaurant har i mere end 50 år serveret god, frisk fisk med gode og lokale råvarer.

Det hele startede med restauranten i de smukke fiskepakhuse på Skagen Havn. i løbet af de seneste år er yderligere 2 restauranter så kommet til og I dag åbner den 4. restaurant i rækken så officielt.

Den nye restaurant ligger ved Esplanaden i København, i forbindelse med hotel Babette Guldsmeden.

Nyt samarbejde med hotelkæde

Placeringen af den nye restaurant er dog alt andet end tilfældig. Den nye restaurant ved Esplanaden er nemlig blot den første af mange, i det stort anlagt samarbejde imellem Skagen Fiskerestaurant og hotelkæden Guldsmeden Hotels der har hele 10 hoteller i både ind- og udland.

Hotel Babette Guldsmeden ved Esplanaden i København

Således forventer de hos Skagen Fiskerestaurant også at der i de kommende år vil blive åbnet flere nye restauranter.

Ny medejer med stort knowhow fra restaurationsbranchen

Også i ejerkredsen sker der ting og sager. Her har Elias Grøftholdt Tychsen købt sig ind som medejer af kædens restauranter udenfor Skagen. Elias har erfaring som direktør for Restaurant Flammen samt nattelivskoncernen REKOM og er i dag direktør for landets største pizzakæde Ild.Pizza.

Vi har i Skagen Fiskerestaurant haft et tæt samarbejde med Elias det seneste års tid, samarbejdet har medvirket til at jeg for første gang siden jeg overtog Skagen Fiskerestaurant har åbnet op for at have en partner med i kæden. Elias har stor erfaring med kædedrift indenfor servicefaget hvorfor det er glædeligt at Elias nu har købt sig ind i kædens restauranter udenfor Skagen by

Jesper C. Winter

Om samarbejdet siger Elias Grøftholdt Tychsen:

Samarbejdet med Skagen Fiskerestaurant har været helt særligt, her er passion, ordentlighed og værtskab ikke noget der italesættes, men noget der helt fundamentalt efterleves i alle aspekter. Jeg ser et hav af muligheder for Skagen Fiskerestaurant, hvorfor beslutningen om at blive en mere integreret del af virksomheden ikke var svær at takke ja til da muligheden bød sig

Vi ønsker Skagen Fiskerestaurant stort tillykke med den nye restaurant samt med den nye medejer Elias Grøftholdt Tychsen.