• Forside
  • Nyheder
  • Skagen Festival med kraftig opfordring til at melde sig som frivillig
20 marts, 2024 Nyheder

Skagen Festival med kraftig opfordring til at melde sig som frivillig

Skagen Festival har brug for lokal opbakning i form af lokale frivillige til årets festival. Det er baggrunden for, at festivalen nu kommer med et sjældent opråb om hjælp, om lokale hænder, der har lyst til at bruge nogle timer i en god sags tjeneste.

“Vi mangler blandt andet gode kræfter, der kan hjælpe os med at stille telte op tirsdag og tage telte ned igen mandag. Dermed har man altså fri under selve festivalen.”

Sådan lyder det fra Formand Jesper Hegaard, Skagen Festival

Han fortæller, at man også mangler gode kræfter, der vil være en del af festivalens musikertransport, der sørger for at musikere bliver hentet i bl.a. Aalborg Lufthavn, men også bliver transporteret rundt i Skagen by, så de er klar til at spille koncerter – både dag og nat. Det hele sker i festivalens biler.

“Der er ikke så mange krav til vores frivillige andet end, at de selvfølgeligt skal opfylde de krav, der måtte være i forbindelse med arbejdsopgaver. Det giver sig selv, at en chauffør selvfølgeligt skal have et kørekort. Eneste krav en, at alle frivillige på Skagen Festival minimum skal arbejde i 20 timer i løbet af festivalen på opgaver efter aftale.”

Jesper Hegaard

Som frivillig på Skagen Festival får du et armbånd, der giver adgang til alle koncerter i festivaldagene – dog ikke til udsolgte koncerter pga. brandmyndighederne. Der er også arrangementer med spisning mv. før og efter festivalen.

“Som frivillig er man medlem af Skagen Festivalen og det koster 150 kroner om året, som man dog får tilbage på et værdikort, der kan bruges i alle vores barer herunder Skawbaren i SKF, hvor frivillige, musikere mv. mødes til en godnat-øl, musik og samvær når de sidste koncerter på havnen, torvet og i SKF er slut,” fortæller Jesper Hegaard og fortsætter:

“Vi vil gerne have flere lokale frivillige. Vi tror på, at det vil være med til at give netop dig en oplevelse, som du kan dele med andre fra Skagen og hele Danmark. Du bliver en del af et stort hold med et godt og stærkt sammenhold, hvor alle får de store tandhjul til at snurre og giver dig selv og andre en fantastisk oplevelse.”

Han peger på, at alle får klart afgrænsede opgaver og en leder, der sammen med den enkelte planlægger vagter og opgaver.

Skagen Festivalen søger frivillige i dagene op til festivalen, under festivalen og dagene efter festivalen. Man kan med andre ord arbejde før og efter festivalen – og have fri under festivalen.

“Det kan være en gruppe venner, et helt eller dele af et fodboldhold eller lignende – eller enkeltpersoner. Alle kan være med uanset om man bor i Skagen eller ej.”

Jesper Hegaard

Har man lyst til at være frivillig skal man henvende sig til Jesper Hegaard på formand@skagenfestival.dk eller mobil 24813422.