• Forside
  • Nyheder
  • Skagen Bryghus lukket og Solnedgangskiosken genåbnet
29 juli, 2021 Nyheder

Skagen Bryghus lukket og Solnedgangskiosken genåbnet

Hos Skagen Bryghus har man valgt at holde lukket indtil alle medarbejdere er blevet PCR-testet samt har fået et negativt svar – De holder derfor som minimum lukket i dag torsdag. Det oplyser Bryghuset selv på deres Facebookside.

Her til morgen fik vi desuden et tip om, at Solnedgangskiosken i Gl. Skagen har holdt lukket i de seneste par dage – Ifølge tipperen skulle nedlukningen være relateret til Covid-19.

De har dog fået fat i tidligere ansatte som træder til mens årets personale afventer svar på PCR-tests. De har således kunne åbne op igen her til formiddag.

Det er vigtigt at understrege, at de forholdsvis mange lukninger der har været i den seneste uges tid er for både personalet og gæsternes skyld – Ingen lukker for sjov, men ingen har ligeledes lukket længere end højst nødvendigt.

De åbne restaurationer kan dermed trygt bruges, velvidende at personalet testes ofte og at der er en generel holdning i branchen i Skagen om, at der lukkes ned hvis der er mistanke om smitte blandt personalet, eller de får kendskab til, at en eller flere gæster har været smittet.

Vi bør alle være stolte af det forbillede som restaurationerne viser i disse dage!