04 oktober, 2023 Nyheder

Skagen Bageri er klar med ny lækkerbisken

De har gjort det igen – Skagen Bageri & Café er klar med en ny syndig lækkerbisken som med garanti for tænderne til at løbe i vand.

Traditionen tro kan du hver torsdag købe en såkaldt “Sæþór special” som er kreeret af ingen ringere end den tidligere bagedystvinder Sæphór Kristsson.

Bagværket skiftes én gang om måneden, således at du hele tiden har nye store smagsoplevelser at glæde dig til når du besøger bageriet.

Denne måneds Sæþór special er en Apple crumble croissant – en smørbagt croissant med et lækkert æblefyld, toppet med en sprød crumble med de mest smagfulde og velduftende efterårskrydderier.

Disse Apple Crumble Croissants Sælges hver torsdag i hele oktober måned for 35,-

Vi skulle hilse fra bagerne og sige at der hver gang er et begrænset antal, så det er med at være hurtig.

Til november venter der således en ny fristelse i bageriets bagemontré.

https://www.instagram.com/reel/Cx7QxkIMQR-/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Vidste du for øvrigt at du kan bestille dit bagværk online? – Du bestiller og betaler online og vælger dato og tidspunkt for afhentning – så ligger din bestilling klar til dig i bageriet når du kommer. Så bliver det ikke nemmere at få godt bagerhåndværk med hjem, på job eller med på tur.

Med online bestilling er du også fri for at gå forgæves af Disse lækre og indbydende nyheder – og så kan der endda også købes ind til et helt morgenbord eller en fødselsdag, da der også kan købes drikkevarer, smørelse mm. til brødet og boller, lagkage og kagemænd, koner og personer.

Det bliver med andre ord ikke nemmere at købe godt bagerbrød, hvad end det er på farten, til arbejdet eller til familiehyggen.