28 februar, 2023 Nyheder

Skagen Apotek er igen online

Det lokale apotek er nu igen at finde på Facebook efter at de sidste år mistede adgangen til den gamle side.

På den nye Facebookside vil Skagen Apotek holde skawboere og andre interesserede opdateret med bl.a. sundhedsfaglige informationer og gode tilbud fra dit lokale apotek.

Den Facebook ansvarlige farmakonom på Skagen Apotek; Lærke Rump Hansen udtaler: “Da den “gamle” Facebookside ikke længere er tilgængelig, vi vil så gerne at alle kan følge med i nyhederne og tilbuddene igen, så vi håber at i vil gå ind og følge den nye side igen”. 

Du kan følge Skagen Apotek på Facebook lige her.

Kickstarter ny Facebookside med skarpt tilbud

i anledningen af lanceringen af den nye Facebookside har Skagen Apotek lave et specielt godt tilbud på mælkesyrebakterier fra Apovit, som er mælkesyrebakterier med D-vitamin som kan tages dagligt.

Det bidrager til en normal funktion af immunforsvaret og D-vitaminen er med til at vedligeholde knogler og tænder. Apovit Daglig Mælkesyrebakterier, kan bruges til voksne og børn fra 3 år. 

FØR PRIS = 258 kr. – NU = Kun 99 kr. 

Der er 60 kapsler, altså hele 2 måneders forbrug i hver pakke, men man skal være hurtig, da der er rimligt kort udløb på dem.

Søger farmakonom elev

Skagen Apotek søger lige nu en ny farmakonom elev som kan være del af vores team af venlige og engagerede kollegaer. Det er en 3-årig uddannelse med løn, hvor der er 8 skoleophold af 3-ugers varighed i Hillerød.

Adgangskrav er gymnasialuddannelse eller SOSU- assistentuddannelsen med dansk C, Naturfag C og engelsk D

Kan du lide at:
• Have et afvekslende job?
• Være et sted hvor stemningen er god?
• Være en del af et dygtigt team?
• Tage ansvar?
• Have med mennesker at gøre?
• Yde god service?
• Være grundig og kvalitetsbevidst?

Hvis du kan nikke genkendende til ovenstående ting, så er du måske vores nye elev.

Få en uddannelse, hvor du kan bruge din viden indenfor sundhed til at gøre en forskel. Efter endt uddannelse, er der rigtigt gode jobmuligheder i hele landet.

Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kigge forbi apoteket, eller ringe 98441758 og få en snak med apoteker Brian Sforzini. 

Ansøgningen modtages til og med d. 1. april på mailen: 212bs@apoteket.dk