• Forside
  • Det sker
  • Sjove oplevelser venter på Kystmuseet i efterårsferien
18 oktober, 2021 Det sker

Sjove oplevelser venter på Kystmuseet i efterårsferien

I efterårsferien bliver der fuld fart på med masser af sjove oplevelser for hele familien på Kystmuseets afdelinger i Skagen, Frederikshavn og Sæby.   Efterårsferien står i familiens tegn hos Nordjyllands Kystmuseum, som igen i år har lavet et spændende program til børn og voksne i uge 42.  På Kystmuseet Bangsbo Fort kan man deltage i den populære skattejagt og få et indblik i Fortets fascinerende historie på de daglige rundvisninger. 

Hvis man vil dykke mere ned i besættelseshistorien, så kan man med fordel besøge Kystmuseet Bangsbo, hvor de store børn på 10 år og opefter kan lege historiedetektiver i museets besættelsesudstilling. Her er der spændende opgaver, som børnene kan udfordre sig selv med, og når opgaverne er løst, så er der både en lille belønning og et flot diplom i vente.  

På Bangsbo kan børnene også tage med på en marinarkæologisk opdagelsesrejse ”I havets dyb” og fortsætte opdagelsesrejsen med det imponerende Ellingåskib fra 1163.  

I Sæby er der hyggelige efterårssysler som børnene kan deltage i samt nogle nye spændende opgaver til de yngste historiedetektiver. Og hvis man er modig, så er der uhygge for fuld udblæsning på Kystmuseets Ghostwalk, der finder sted onsdag og fredag aften i uge 42.  

Den historiske rejse fortsætter på Kystmuseet Skagen, hvor børnene også kan lege historiedetektiver i museets udstillinger, og i løbet af uge 42 er der en masse sjove aktiviteter for hele familien. Her kan børnene lave fine ting i det kreative værksted, se rebslageren arbejde, få en ridetur i Vesterby, lege sanglege og besøge det (u)hyggelige aktivitetshus. Sidst men ikke mindst så kan hele familien også komme med på en guidet tur med Kystmuseets fine røde Bedford Bus fra 1937.  

Nordjyllands Kystmuseum favner fire museumsafdelinger i Skagen, Frederikshavn og Sæby, og med en fælles billet for kun kr. 100 kan du besøge alle afdelinger i løbet af en hel uge. Børn har gratis entré.   Læs mere og se aktuelle arrangementer på www.kystmuseet.dk   . 

Følg med her på Skagen Nyt hvor vi i morgen tidlig præsenterer den store aktivitetsoversigt for hele efterårsferien i Skagen!