• Forside
  • Det sker
  • Sankt Hans Fejring på Skagen Strand – En hyggelig aften med grillbuffet, livemusik og fællessang
20 juni, 2023 Det sker

Sankt Hans Fejring på Skagen Strand – En hyggelig aften med grillbuffet, livemusik og fællessang

Skagen Strand er begejstret for at annoncere den årlige Sankt Hans Fejring, der finder sted fredag den 23. juni hos Café & Restaurant Skagen Strand i Hulsig. Arrangementet vil byde på en række gode aktiviteter. Aftenen begynder med en lækker grillbuffet akkompagneret af hyggelig live musik på den store udendørs terrasse.

Nordjyllands Beredskab fraråder afbrænding af Sankthansbål, og det er ikke usandsynligt at der kommer et regulært forbud. Derfor forventer Hulsig Borgerforening ikke, at der bliver Sankthansbål på Hulsig Strand i år.

Den oprindelig plan var fælles gåtur til Hulsig Strand efter middagen på terrassen. I stedet flyttes hele arrangementet til Skagen Strand. Efter gillbuffeten på terrasse med musikalsk underholdning ved Raifou-duoen, vil Midtsommervisen blive sunget, hvorefter Lasses pølsevogn vil være til stede og tilbyde lækre pølser til favorable priser. Restauranten vil også tilbyde øl, vin og sodavand, så gæsterne kan slukke tørsten undervejs. Raifou-duoen spiller igen et sæt, og der bliver mere fællessang. Det bliver Sankthans fejring i trygge rammer, hvor gæsterne kan nyde den gode stemning og fællesskabet.

Café & Restaurant Skagen Strand ser frem til at byde både feriecenterets gæster, lokale beboere og turister i området velkommen til en hyggelig Sankt Hans Fejring i smukke omgivelser.

Grillbuffeten koster 169 kr. pr. voksen / halv pris for børn under 10 år, og den finder sted kl.17.30.

Det anbefales at booke bord til arrangementet på café@skagenstrand.dk eller på telefonnr. 22799111