06 januar, 2024 Nyheder

Ruths inviterer indenfor til kokketræf og bogmiddag

Ruths Hotels gourmetrestaurant Oké har fundet vej til et nyt litterært værk, der skildrer gastronomisk stil og stemning på 37 danske toprestauranter.

Bogen hedder “En Gastronomisk Rejse i Danmark”.

Første udgave af bogen blev udgivet i 2000, og her havde fire gastronomientusiaster besluttet sig for at besøge hele 71 restauranter rundt om i landet.

I 2022 gentog de rundrejsen, dog med blot 37 særligt udvalgte restauranter.

For at komplementere det høje kulinariske niveau, så blev begge rundrejser udført i ekstravagant stil. Det var nemlig en Rolls-Royce Silver Cloud III, der bragte de 4 gastronomientusiaster land og rige rundt.

Udgivelsen af bogen bliver fejret med en række gastronomiske arrangementer rundt om i landet, og den 14. marts afholdes et eksklusivt kokketræf på Ruths Hotel.

Her vil bogens forfatter Bent Christensen desuden berette om bogens tilblivelse og de mange restaurantbesøg.

Som ophavsmand til Den Danske Spiseguide har vi at gøre med en yderst erfaren restaurantgæst, og han vil med begejstring dele ud af sin store indsigt.

Bogmiddagen kombineres med eksklusivt kokketræf

Denne aften vil 3 særligt udvalgte kokke sætte rammerne for et event i særklasse.

Udover Ruths Hotels egen Jack Cramer får gæsterne denne aften også fornøjelsen af at smage gastronomiske kreationer fra intet mindre end Christian Nurup fra Hotel Scheelsminde samt Simon Juel fra Falsted Kro.

Det er således særdeles tre velkendte og ikke mindst anerkendte herrer der forkæler gæsterne til den særlige bogmiddag d. 14. marts.

Billetsalget til denne helt særlige aften starter på mandag, d. 8. januar på www.ruths-hotel.dk.