• Forside
  • Nyheder
  • Ruths Hotel markerer 120 års jubilæum med særlig tøjkollektion
05 juli, 2024 Nyheder

Ruths Hotel markerer 120 års jubilæum med særlig tøjkollektion

Aarhusianske Skagen Clothing indgår samarbejde med Ruths Hotel om eksklusiv tøjkollektion og åbner pop-up butik i Skagen

Skagen Clothing og Ruths Hotel i Skagen har i fællesskab designet en eksklusiv tøjkollektion som en hyldest til Ruths Hotels 120 års jubilæum.

For at ære denne rejse gennem tid, har Ruths Hotel og Skagen Clothing sammen skabt en jubilæums-kollektion som hylder den tidløse elegance og på eksklusiv vis indfanger hotellets historiske og stolte arv.

Kollektionen omfatter skjorte, bukser og shorts i hør, samt en t-shirt og en sweatshirt – alle designet og inspireret af Ruths Hotels ikoniske vinrøde og hvide farver som afspejler hotellets velkendte og klassiske charme.

Hver style er præget af et særligt udviklet jubilæumslogo og KUN produceret i yderst begrænset antal – 120 eksemplarer – ét for hvert leveår Ruths Hotel har eksisteret.
Hver ordre honoreres med et tilsendt certifikat, signeret af Tom Boye, direktør for Ruths Hotel.

Kollektionen forventes at blive hurtigt udsolgt da der er tale om en ”limited edition” og lanceres søndag d. 7 juli kl. 15:00 på www.skagen-clothing.dk

Pop-up store

I ugerne 28, 29 og 30 vil Skagen Clothing åbne butik i Gl. Skagen på en velkendt adresse ved siden af Ruths Hotel på Jeckelsvej 12 A 9990 Gl. Skagen – blot 100 meter fra det ikoniske hotel.

Skagen Clothing har for nyligt åbnet deres første permanente konceptbutik i Aarhus på Store Torv, men rykker nu altså længere nordpå og åbner den midlertidige butik i Skagen i 3 af de bedst besøgte ferieuger.

Her præsenteres den eksklusive jubilæumskollektion som er udviklet i samarbejde med Ruths Hotel samt et udsnit af Skagen Clothings øvrige store udvalg af modestyles i bl.a. hør til både kvinder og mænd.