• Forside
  • Nyheder
  • Ruths Hotel lancerer ny isbil med eksklusive isdesserter
10 juli, 2024 Nyheder

Ruths Hotel lancerer ny isbil med eksklusive isdesserter

I et spændende samarbejde med Aabybro Mejeri, har Ruths Hotel introduceret en isbil, der vil servere udsøgte isdesserter i Gl. Skagen i de kommende uger (uge 28, 29 og 30) fra kl. 14-20 alle dage.

Dette initiativ, der har været fire år undervejs, præsenterer to unikke isvarianter, som begge repræsenterer høj kvalitet og bæredygtighed.

Ruths Kærnemælksis

Ruths kærnemælksis er en frisk og lækker is, lavet med dansk fløde og syrnet med mælkesyrekultur, hvilket giver en autentisk smag.

Isen serveres med friske jordbær fra Sæby og sprød, hvid chokolade.

Gateau Michaud á la Glace

Denne is er en hyldest til stjernekokken Michel Michaud og hans berømte Gateau Marcel.

Isen kombinerer smagen af den klassiske chokoladekage med en cremet isoplevelse, hvilket gør den til en særlig delikatesse.

Åbningstider og Fremtidsplaner

Isbilen vil være tilgængelig i Gl. Skagen ved Strandhotellet, hvor gæster alle dage i uge 28, 29 og 30 fra kl. 14.00 – 20.00 kan nyde de eksklusive isdesserter.

Dette er det første år for isbilen, og Jack Cramer og hans team på Ruths Hotel er i samarbejde med mejeristerne på Aabybro Mejeri allerede nu i gang med at teste nye varianter af, som vi forhåbentligt får lov til at smage på i fremtiden, men som med alt andet hos Ruths Hotel, så skal isene naturligvis sidde lige i skabet hvad angår såvel kvalitet som smag.

Besøg og Smag

Kom og oplev de lækre isdesserter fra Ruths Hotel og Aabybro Mejeri.

Personalet i Ruths Hotels nye isbil ser frem til at byde dig velkommen til en unik smagsoplevelse i Gl. Skagen.