Hos Ruths Hotel i Gl. Skagen har de gået om den varme grød i mange år – Og nu tager de springet som tidligere hoteldirektør Jørgen Philip-Sørensen lagde an til for 12 år siden.
Med det nye navn ønsker man at løsrive sig fra Ruths brandet og har intentioner om at skabe en kulinarisk smagsoplevelse ud over det sædvanlige. En oplevelse som alene uden hverken Ruths- eller Skagen brandet, er nok til at trække folk til.
Håbet med Restaurant Oké er, at den kan tiltrække turister som rejser efter store smagsoplevelser.
på sigt er der da heller ingen tvivl om, hvad køkkenchef Jack Cramer sigter efter – Stjernerne, altså michelinstjerner og gerne 2 af dem!
Restauranten forbliver dog fransk inspireret med et twist af Jack Cramer.
Mange vil måske svagt kunne genkende navnet Oké. Det er nemlig også navnet på den tidligere hoteldirektør Jørgen Philip-Sørensens kutter.
Kutteren er opkaldt efter hans 3 sønner: Ole, Kaj og Erik.