15 maj, 2024 Nyheder

Røde Kors Skagen søger frivillige

Røde Kors butikken på Buttervej 33, har været i gang i et års tid nu, og faktisk fået en forrygende god start, hvilket også lover godt for de kommende år. Skawboerne og turisterne har taget godt imod den nye butik – og det skal I have tak for.

Succesen indebærer imidlertid, at der ikke længere er frivillige nok i butikken, og det bliver med sikkerhed et større problem, nu hvor flere og flere turister også gæster Skagen i den kommende tid.

Vi har derfor brug for flere frivillige både til salg af varer, klargøring/sortering af varer og andet forfalden arbejde. Der kan også komme andre spændende opgaver i den kommende tid, da vi arbejder på, at få andre aktiviteter startet op i lokalområdet.

Vi kommer derfor med en lille bøn til alle skawboer om, at din hjælp vil være yderst velkommen – uanset om du kan afsætte 2 eller 20 timer om ugen, eller måske hver anden uge, til at hjælpe – vi er meget fleksible, og får det til at passe ind i vagtskemaet.

Har du fået lyst til at høre mere, må du meget gerne henvende dig i butikken i butikkens åbningstiden mandag 13.00-1700, tirsdag lukket, onsdag og torsdag 10.00-17.00, fredag 13.00-17.00 og lørdag 10.00-13.00 eller ringe på butikkens telefon 53615965.

Du vil være sammen med andre frivillige i en god atmosfære, hvor vi arbejder, hygger og har det sjovt.

Vi er helt sikre på, at der er en plads til Røde Kors butikken i byen, da der er et stor behov og efterspørgsel på genbrug. Butikken har et stort sortimentet af bl.a. tøj til små og store og kvinder og mænd (str. 56 til XXL), samt service, bøger og spil m.m. til gode priser. Her er et fint stort velindrettet lyst lokale og de frivilliges professionelle dekorationer og opstillinger i butikken tiltrækker folk med sans for kvalitet, som også gerne vil støtte en god sag. Det er i al fald, hvad mange førstegangskunder giver udtryk for.

En stor del af butikkens overskud vil desuden på sigt blive i Skagen – og vil blive brugt til aktiviteter i lokalområdet, resten vil gå til hovedorganisationen, som så vælger hvilke gode formål de vil støtte – det kan f.eks. være forskellige katastrofer i hele verden. Overskuddet går altså til aktiviteter både lokalt og internationalt.

I hele Maj afholder vi Gul Maj, hvor man kan købe 3 stk. dametøj for 2 stk´s pris – man får den billigste tøjdel gratis. Vi har også et helt rodebord fyldt op med varer med 50% rabat.

Kom og vær med i fællesskabet – vi håber at se dig

Mange forårs hilsner
Røde Kors Skagen