06 februar, 2022 Nyheder

Regionens nye formand møder skagboerne

Den nyvalgte formand for Nordjyllands Regionsråd kommer til Skagen onsdag den 16. februar. Alle interesserede skagboer kan på den dag møde Mads Duedahl (V) og med ham diskutere, hvad der skal gøres for at forbedre regionens service for borgerne, især på sundhedsområdet.

”Vi nordjyder fortjener et bedre sundhedsvæsen med mere omsorg og medfølelse. Vi har lige nu landets længste ventelister, største bureaukrati og flest dyre konsulentlønninger. Det vil jeg gerne lave om på”. Sådan lyder Mads Duedahls programerklæring, som kan læses på hans hjemmeside.

”Nordjyderne får for lidt sundhed for deres skattekroner og det synes jeg ærlig talt er uacceptabelt. For vi bør ikke være tilfredse med at have landets længste ventelister og mangel på læger”, lyder det fra den nye regionsrådsformand.

22.007 nordjyder stemte personligt på Mads Duedahl, da der blev afholdt valg til regionsrådet i november 2021. Venstre opnåede en samlet stemmeandel på knap 20%, og det gode resultat førte til, at Duedahl – som spidskandidat for de ”blå” partier – blev valgt som ny formand for regionsrådet.

Trods sine kun 37 år råder Mads Duedahl over en betydelig politisk erfaring.  Han har været medlem af Aalborg byråd i 12 år, heraf de seneste syv år som rådmand for Sundheds- og Kulturforvaltningen. Med i bagagen har han også en lang række bestyrelsesposter i kulturelle organisationer samt i kommunale råd og virksomheder. Dertil kommer vægtige poster i Venstres partiorganisation.

Det offentlige møde er arrangeret af Venstres lokalforening i Skagen. Det finder sted onsdag den 16. februar kl. 17 i lokalerne på Skagens Sportscenter, måske bedre kendt som Badmintonhallen på Drachmannsvej 32. Efter mødet er der fællesspisning (dansk bøf med kartofler), som kræver forhåndstilmelding til formanden for Venstres vælgerforening, Erik F. Andersen (eandersen9@gmail.com eller på tlf. 2396 6472). Aftenen rundes af med generalforsamling i vælgerforeningen, hvortil kun medlemmer har adgang.