21 september, 2021 Det sker

Ramasjang Mysteriet i Ålbæk Idrætscenter på søndag

Kristian og Ramasjang Mysteriet kommer til Ålbæk Idrætscenter.

Kulturhus Kappelborg har valgt at rykke ud af egne lokaler og lægge dette spændende arrangement i Ålbæk, når alle børn nu kan være med til at løse et vaskeægte mysterium.

Kappelborg har nemlig d. 26. september inviteret detektiven Kristian til at komme til Ålbæk Idrætscenter og spille de populære sange fra programmet.

Gør klar til en dag i mysteriets tegn, når detektiven Kristian med sjov og leg skal løse et mysterium i sammenspil med gæsterne i salen.

Et musikalsk show for børn i alle aldre, der kan opleve alle de kendte sange, som er med i showet, der kører på sin 5. sæson på DR Ramasjang.

Det er et af de mest sete programmer på DR Ramasjang, som tager seerne med ind i et spændende univers, med sjove skurke og svære mysterier, hvor mesterdetektiven Kristian forsøger at få den skyldige bag tremmer.

Kristian er en mester i at finde spor og han kender Ramasjangs 7 skurke ind og ud. Sammen med alle børnene vil Kristian prøve at finde ud af, hvem af de 7 der har været på spil. Er det den gamle Reichardt Thomsen? Den svenske danseslyngel Danse Staffan? Fodboldtossen Ronni Roligan? Hanne Riffel? Camping Vagn? Preben Pølsesnak eller Fru Pudderkvast?

Syng med på de prisvindende sange fra programmet, og gør dig klar til at løse et rigtigt mysterium. Én ting er sikkert: Det bliver en højspændt koncert med alle de kendte, prisvindende sange fra Ramasjang Mysteriet. Showet er en duo-koncert med Kristian og hans musiker og varer ca. 45 min.

Er du klar til at løse et rigtigt mysterium sammen med Kristian? SÅ lad os komme i gang!

Flere informationer på kappelborgskagen.dk