12 november, 2021 Erhverv

Postnord åbner posthus hos Bygma Skagen

Fra på onsdag, d. 17. November kan du sende og modtage pakker hos Postnords nye posthus i Bygma Skagen.

Postnord har nemlig indgået et samarbejde med byggematerialekæden Bygma, som i 13 butikker landet over, vil stå for udlevering og forsendelse af pakker og breve for PostNord.

“Vi er utroligt glade for det nye samarbejde, og vi glæder os til at komme i gang. Vi bestræber os altid på, at gøre pakkeudleveringen så fleksibel og effektiv som muligt for danskerne, og med det nye samarbejde kommer vi endnu tættere på rigtig mange danskere – Og så håber vi selvfølgelig også, at samarbejdet betyder flere kunder hos Bygma”.

Helle Nielsen, chef for posthuse i Postnord Danmark

De første udleveringssteder hos Bygma åbner allerede tirsdag d. 16. november, i Støvring, Store Heddinge, Gråsten, Padborg og Nordborg og d. 17. november i Hårlev og Skagen samt i Rønnede d. 22. november.

“Vi håber, at vores kunder bliver rigtig glade for, at de nu også kan klare deres postforretninger i vores butikker og jeg tror, at dét, at man nu kan klare flere af sine ærinder hos Bygma, vil tiltrække flere glade og tilfredse kunder – særligt her op til jul”.

Erik Yde, Market Manager hos Bygma

De øvrige posthuse åbner i Bygma over de kommende måneder, og man vil kunne modtage pakker samt få udskrevet label på porto købt online i butikkerne. Posthuset er åbent og kan benyttes inden for Bygmas normale åbningstider.

Foreløbigt er det planen, at Postnord har posthus hos Bygma i Skagen, Støvring, Galten, Guderup, Gråsten, Padborg, Otterup, Bellinge, Rønnede, Store Heddinge, Haarlev, Sorø og Rønne.

Disse nye posthuse skal naturligvis ses som supplement til de allerede eksisterende posthuse.

I alt har PostNord ca. 1.600 udleveringssteder samt 3.500 pakkebokse over hele landet