22 juni, 2021 Det sker

Populært radioprogram lander på Kappelborg

Kulturhus Kappelborg i Skagen lægger scene til, når radioprogrammet ”TAKE OFF” fredag d. 2. juli bliver sendt direkte på P4 fra kl. 10 – 12 med Jesper Bæhrenz som vært og den danske sangerinde Drew Sycamore som hovednavn.

TAKE OFF er højtflyvende sommerradio, der sendes hele sommeren fra udvalgte steder i kongeriget, og i år er første udsendelse altså fra Kappelborg. I programmet indgår foruden interviews og spas også en minikoncert med den populære danske sangerinde Drew Sycamore og hendes band.

”Vi er meget glade for at lukke vores sæson med denne udsendelse og så samtidig få en minikoncert med Drew Sycamore”, lyder det fra Kappelborg. ”Drew har jo med hitsene “Take It Back”, “I Wanna be Dancing” og den seneste ”45 Fahrenheit Girl” virkelig markeret sig som en af de nye stærke profiler på den danske musikscene, så det bliver ganske særligt at opleve hende live.”

Lytterne kan naturligvis opleve udsendelsen i radioen, men for de interesserede er der mulighed for at overvære den helt tæt på. ”Ja, vi har fået mulighed for at invitere gæster til udsendelsen, så fra onsdag d. 23. juni kl. 9 kan publikum hente en fribillet på kappelborgskagen.dk, og det håber vi da, at der flere, der gør.” slutter kulturhuset, der gør opmærksom på, at der er et stærkt begrænset udbud af fribilletter.

TAKE OFF har knap 600.000 lyttere, og kan foruden på Kappelborg også høres på P4 fredag d. 2. juli kl. 10.