• Forside
  • Nyheder
  • Plesners Badehotel inviterer alle interesserede til åbningsreception
17 marts, 2024 Nyheder

Plesners Badehotel inviterer alle interesserede til åbningsreception

Plesners Badehotel har henover vinteren gennemgået en gennemgribende renovering.

Værelserne er renoveret og står snorlige indrettet med helt nye møbler – som gæst kan man eksempelvis se frem til nye Hästens senge og smukke Louis Poulsen lamper.

Receptionen har nu sin helt egen bygning kun ganske få meter fra hovedbygningen – dette sikrer dels bedre arbejdsvilkår for hotellets receptioniser, men vigtigst af alt også de bedst mulige rammer til gæsternes første møde med Plesners Badehotel.

Restauranten og det tilhørende køkken har ligeledes fået en seriøs overhaling. Der er således endnu bedre plads og i det hele taget bedre rammer i restauranten, ligesom at hotellets team af kokke får ideelle arbejdsvilkår til at udfolde sig ud i gastronomiens verden, i et helt funklendes nyt køkken.

I anledning af genåbningen af hotellet, efter nogle dejlig hektiske måneder med håndværkere både inde og uden omkring hotellet fra morgen til aften mange dage, inviterer Teamet bag hotellet nu alle interesserede til åbningsreception.

Det sker på fredag, d. 22. marts kl. 13.00 – 15.00.

Her vil der blive budt på lidt mundgodt og et lille glas.

Derudover står teamet bag hotellet klar til at vise interesserede rundt på hotellet så man med egne øjne kan se den store forvandling.

Lørdag d. 23. marts åbner hotellet og restauranten så for alvor for sæsonen 2024.

Du kan tjekke hotellets værelser samt restaurantens menukort ud lige her.