• Forside
  • Nyheder
  • Peter Sørensen fortsætter byrådsarbejdet som løsgænger
05 december, 2023 Nyheder

Peter Sørensen fortsætter byrådsarbejdet som løsgænger

Byrådsmedlem Peter Sørensen udtræder af Venstre og dermed også af deres gruppe i Byrådet og fortsætter som løsgænger.

Om beslutningen og fremtiden udtaler Peter Sørensen selv:

“Det er en svær beslutning når jeg efter mere end 25 års medlemskab vælger at forlade Venstre.

Men som tingene har udviklet sig lokalpolitisk i Venstre føler jeg ikke, at jeg fremover vil kunne stå inde for de ønsker jeg har for vores kommune og for de værdier jeg er indvalgt på.

Derfor er tiden inde til at trække en streg i sandet. Også selv om jeg absolut ikke er tilhænger af politikere som forlader deres parti. Der skal meget til, og der er meget som har understøttet min beslutning.

Det har slidt unødigt på både partiet og på mig som gruppeformand, og derfor vælger jeg at sige stop nu, hvor der stadig er god tid til et valg.

Jeg har stor respekt for det ansvar vælgerne gav mig i 2021, og jeg fortsætter mit politiske arbejde gennem byråds og udvalgsarbejdet som hidtil, til gavn og glæde for borgerne i Frederikshavn Kommune.

Jeg får dagligt henvendelser fra borgere og virksomheder, og det håber jeg selvfølgelig vil fortsætte uforandret. Min lyst og mulighed for at hjælpe i forskellige sammenhænge, ændres ikke af dagens beslutning.

Derfor finder jeg det også vigtigt at pointere, at jeg fortsætter som ”partiløs”, og at jeg af hjerte stadig er Venstremand.

Jeg hopper ikke til et af de andre partier og jeg vil fortsat arbejde i den retning jeg har gjort i de seneste 6 år.

Med venlig hilsen

Peter Sørensen

Byrådsmedlem og medlem i Plan- og Miljø- og Økonomiudvalget.”