• Forside
  • Nyheder
  • Peter Ingemann slutter Danmarksturné på knallert i Skagen i aften
16 juni, 2024 Nyheder

Peter Ingemann slutter Danmarksturné på knallert i Skagen i aften

Peter Ingemann slutter sin Danmarksturné på knallert i Skagen i aften

Lørdag d. 2. September sidste år afsluttede TV vært Peter Ingemann 6 sæsoner og mange hundrede kilometer på hans knallerttur rundt i hele kongeriget, samme sted som han startede den da første afdnit rullede over skærmen i 2019, nemlig på Toppen af Danmark – i Skagen.

Allerede i 2020 havde Ingemann en tanke om at køre i samlet flok med måske 6-800 andre knallertentusiaster – en idé der desværre blev skudt ned af Covid-19.

Det er han dog på ingen måde ked af den dag i dag – det sætter han ligeledes selv ord på i det afsluttende afsnit af succes serien.

Skagen blev nemlig i den grad indtaget af knallerter under sidste års Knallertfest. Helt op til 3.000 stk for at det ikke skal være løgn.

Næsten 2.000 af dem – Herunder Jacob Risgaard, kørte med i paradekørslen som gik hele byen rundt og endte på Grenens parkeringsplads, hvor Peter Ingemann holdt tale og bandt en smuk sløjfe på hele turen på hans elskede knallert rundt i land og rige – fra Færøerne mod nord til Bornholm i sydøst.

Dette og det sidste stykke herop imod kan du i aften se kl. 20.00 på TV2 eller når det passer dig på TV2 Play.

Selvom paraden på mange måder var højdepunktet for sidste års Knallertfest, så var det nu mest af alt i og omkring Skagen Kultur- og Fritidscenter at der var gang i den begge aftener.

Her var hele hallen og området ude foran omdannet til en hel lille fedtivalplads med alt hvad dertil hører.

Skagen Knallertfest blev så stor en succes at det ikke var nogen svær beslutning for Centerleder Christian Mose og hans team at der naturligvis også skal være knallertfest her i 2024 – nærmere bestemt d. 6. Og 7. September.

Læs mere om knallertfesten her: https://www.knallertfest.dk/