Det bliver helt vildt lækkert hos Pakhuset på lørdag – bogstaveligt talt.
Her inviterer Pakhuset nemlig til vildtaften.
De dygtige kokke har til denne aften kreeret en helt særlig og ikke mindst uimodståelig lækker 5-retters menu.
Appetizer
Rævhede røget dyrekølle
Forret
Kanin – Kål
Mellemret
Gråand – Rødbeder
Mellemret
Skovdue – Bær
Hovedret
Dyrekølle – Svampe – selleri
Dessert
Øllebrød – Æbler – Kastanjer
Til al den lækre mad hører sig naturligvis en afstemt vinmenu.
Her har Sylvester madsen fra Pakhuset selv været i vinrummet og udvalgt de helt rigtige vine og han vil da her på forhånd gerne løfte lidt af sløret for, hvad der venter.
Gæsternes smagsløg kan til lørdagens vildtaften på pakhuset således se frem til en tur rundt bl.a. Bourgogne og bo
Hele denne herlighed koster 1.250,- pr. Person for apetizer, 5-retters menu samt vinmenu.