05 april, 2022 Nyheder

Påske: Skagen Handel er tilbage med nye tiltag

Påsken i Skagen bliver helt speciel i år.

Udover at butikkerne i vid udstrækning holder åben, så bliver der et væld af Ktiviteter.

Du kan eksempelvis se frem til både uddeling af påskeæg, påskeløb, hestevognskørsel og meget andet.

Skagen Handelsstandsforenings påskearrangement i Skagen er tilbage efter 3 år i delvis dvale. Påskelørdag 16. april kl. 11.00 danner pladsen ved Vandkunsten ramme om foreningens påskeaktivitet.

Skagen er påskepyntet, byens butikker har åbent i påsken med gode påsketilbud og de mange restauranter er klar med lækkerier og musik.

De traditionelle aktiviteter står spejderne fra Lars Kruses gruppe for. I et telt ved Vandkunsten kan børn således komme og male og dekorere på deres helt eget pustet påskeæg, godt hjulpet af spejderne.

Traditionen med påskeæggeløb er også tilbage og er for alle – både børn og voksne, opdelt i aldersgrupper. Med et æg på en ske, løbes der rundt i en bane om Vandkunsten på bestemte tidspunkter. Her er der flotte præmier til alle vinderne.

Sidste års succes med uddeling af påskeæg, gentages i år. Kl. 11.00 uddeler handelsstandsforeningen store påskeæg til børn op til 12 år. Sidste år var det borgmester Birgit S. Hansen, der sammen med påskekaninen delte ud. I år bliver det foreningens formand Mads R. Andersen, der sammen med den nyankomne påskehare deler påskeæg ud til byens børn kl. 11.00.

Uddelingen foregår fra en påskepyntet hestevogn, som efter uddelingen tager nogle ture med dem der har lyst til at få en tur rundt om i midtbyen.

Hjælp med at pynte byen op til påske

Som noget nyt opfordrer Skagen Handel i år byens børn og barnlige sjæle til at hjælpe med at pynte op til påske:

“Vi er på udkig efter børn og barnlige sjæle som vil hjælpe os med at pynte op til påske. Mere konkret vil vi gerne have jer til at dekorere sten i alverdens påskefarver og motiver. Når I har malet en eller flere sten ligger I dem blot rundt om vandkunsten – udenfor vandets rækkevidde vel at bemærke, ellers går farven hurtigt af stenene”.

lyder det fra Skagen Handelsstands Forening

Et normaliseret påskearrangement i Skagen står klar til at modtage alle der finder vej til midtbyen påskelørdag.