Der er stadig mulighed for at komme med til den næste udgave af ’Smag på Skagen’, som finder sted på fredag den 8. august hos Apéro Bistro & Champagnebar i den gamle stationsbygning midt i Skagen.
Arrangementet, der er en del af det populære fællesspisnings koncept Smag på Skagen, samler især lokale og tilflyttere, men også gæster i byen til en aften med hyggeligt samvær og god mad i uformelle rammer – og alt tyder på at endnu en stemningsfuld aften er i vente nu på fredag.
Tilmeldingsfristen er rykket til onsdag den 6. august, og man tilmelder sig ved at overføre 300 kroner pr. person via MobilePay Box: 0008LG.
Hos Apéro er menuen sammensat med inspiration fra det franske landkøkken, hvor klassiske, gode råvarer og simple teknikker mødes i elegante smagsoplevelser.
Forret (vælg mellem):
Hovedret:
Klassisk Vol au vent med hvidvinsmarineret kylling, grøntsager og cremet sauce – serveret i butterdej
Menuen serveres til 300 kr. pr. person (ekskl. drikkevarer og evt. dessert).
’Smag på Skagen’ er skabt af Mathias Rump Hansen og Lise Grevenkop-Castenskiold, og idéen bag konceptet er enkel: at samle mennesker på tværs af alder og baggrund over et godt måltid mad – i hyggelige rammer, hvor fællesskab og nærvær er i centrum.
Arrangementerne afholdes løbende – ca. 1 gang om måneden, på forskellige spisesteder i byen.
Tidligere har Smag på Skagen været forbi eminente restauranter som Restaurant K og Restaurant De2Have.
Fredagens arrangement hos Apéro bliver det tredje i rækken – og allerede fredag d. 5. september er de klar med endnu et Smag på Skagen event, denne gang på Juicy & Pizza, som disker op med en eksklusiv buffet af stenovnsbagte pizzaer, salater, deres legendariske lasagne og meget andet godt – læs mere om dette arrangement lige her
📍 Sted: Apéro Bistro & Champagnebar i den gamle stationsbygning
📅 Dato: Fredag d. 8. august kl. 18.30
💰 Pris: 300 kr. (ekskl. drikkevarer og dessert)
📲 Tilmelding: Overfør via MobilePay Box 0008LG senest onsdag d. 6. august
OBS: Der er begrænset antal pladser – tilmelding sker efter først-til-mølle.