02 oktober, 2021 Det sker

Oplev The Blue Van og de lokale Kibitzer på Kappelborg

THE BLUE VAN + SUPPORT KIBITZER på næste lørdag, d. 09. oktober 2021.

Når det danske rockband The Blue Van går på scenen på Kappelborg, lørdag den 9. oktober, så er det det lokale hårdtslående rockband KIBITZER, der forinden har varmet publikum godt op.  Den 9. oktober parkerer The Blue Van igen ved Kappelborg, og der er lagt op til endnu en fed aften i rockens tegn, og mon ikke det danske rockband igen får taget til at lette og publikum helt op på beatet, som de gjorde sidst de gæstede Kappelborg? 

I oktober 2020 udgav The Blue Van albummet ’From Responsible Sources’, der har fået flotte anmeldelser hos publikum. Blandt andet gav netmediet ’side33.dk’ 5 ud af 6 stjerner, og skrev om udgivelsen:

’En fed oplevelse, der unægtelig må leve op til forventningerne hos bandets trofaste fans. Og måske endda tiltrække en del nye.’ 

The Blue Van har langsomt men sikkert arbejdet sig til stor succes og anerkendelse på den danske musikscene, og det kommer uden tvivl til udtryk, når rockbandet gæster Kulturhus Kappelborg til et brag af en koncert. 

Som support denne aften er det hårdtslående lokale rockband KIBITZER, der i 2016 udgav albummet ’Rise like a Phoenix’, og i december 2019 singlen ’Lost Souls’. Bandet spiller hård rock, blandt kendere sammenlignes KIBITZER med bands som Nickelback, Shinedown og Black Stone Cherry.  De står også bag slagsangen ’White Hawks’ skrevet til Frederikshavn White Hawks. Allan Nielsen, som er kranfører på Karstensens Skibsværft spiller trommer, derudover er der Kevin Sørensen og Thomas Kvolsgaard på guitar, samt Laust Sørensen på bas. 

Glæd jer til en fed rock-aften med dansk rock, når det er allerbedst.    

Flere informationer samt billetter på: www.kappelborgskagen.dk