• Forside
  • Det sker
  • Oplev det anmelderroste Tip Toe Bigband med Dawn Joseph og Bobo Moreno
31 marts, 2022 Det sker

Oplev det anmelderroste Tip Toe Bigband med Dawn Joseph og Bobo Moreno

For første gang nogensinde i Kappelborgs Frokostjazz-historie præsenterer Kulturhus Kappelborg Tip Toe Bigband med de to fantastiske sangere Dawn Joseph og Bobo Moreno i front. Repertoiret er fortolkninger af den karakteristiske filmmusik kendt fra bl.a. James Bond og Tarantinos Pulp Fiction og Kill Bill – alle ledsaget af billeder fra de legendariske film.

Lørdag den 2. april kl. 13 er dette setup stablet på benene af Kappelborg som en klassisk Frokostjazz, hvor der bliver serveret frokostplatte med sild, fiskefrikadeller og ost- fra Iscaféen Skagen.

TipToe Big Band, der har base i Odense, tæller nogle af de bedste musikere, komponister og arrangører med tilknytning til det fynske musikmiljø. Det professionelle band er en aktiv del af den danske bigbandscene, og har foruden Dawn Joseph og Bobo Moreno også optrådt med sangere som Stacey Kent, Richard Bona, Lars Jansson, Anders Blichfeldt, Erann DD med flere. Bandet kunne i 2019 fejre sit 25-års jubilæum.

Om bandets jubilæumsalbum ’Disturbance’ skrev anmelder Ivan Rod blandt andet: ’… Albummet som helhed er uhyre vellykket, musikken som helhed vidtfavnende og fokuseret.’ – og gav albummet 4 ud af 6 stjerner.

Dawn Joseph er en engelsk singer-songwriter og forsanger i bandet MF Robots. Desuden har hun sunget kor for Rick Astley, Michael McDonald, Cee Lo Green, Kylie, Phil Collins, Rod Stewart og Michael Bublé.

Bobo Moreno er en af Danmarks bedste sangere, som siden slutningen af 1980’erne har arbejdet med nogle af de største navne herhjemme, lige fra Sanne og D:A:D, til Radioens Big Band og Birthe Kjær. Derudover kan mange sikkert huske ham fra Kappelborgs Nytårskoncert, hvor han var årets gæstesolist og optrådte med det jyske underholdningsorkester.

Glæd jer til en vaskeægte swingende big band koncert – helt tæt på!

Se mere og køb billet lige her