• Forside
  • Det sker
  • Odd Fellow loge nr. 64 Julius Meyer, Frederikshavn, giver igen trængende familier i Frederikshavn kommune en glædelig jul.
14 december, 2022 Det sker

Odd Fellow loge nr. 64 Julius Meyer, Frederikshavn, giver igen trængende familier i Frederikshavn kommune en glædelig jul.

Loge 64, Odd Fellow uddeler i Frederikshavn kommune og i Sindal julehjælp til 60 trængende familier. Det bliver 5. år i træk, at loge nr. 64 Julius Meyer uddeler julehjælp. Hjælpen består af en kurv med julemad, kolonialvarer og julegodter til en værdi af mindst 1.000 kr. I forbindelse med uddelingen afholdes der også lidt julehygge for modtagerne. Julehyggen er doneret af Føtex, Frederikshavn.

Behovet for hjælp er ikke blevet mindre med årene. For mange børnefamilier er julen en tid med økonomiske og sociale afsavn. Sådan er det desværre også i år. Den økonomiske kriser har ikke gjort behovet mindre. Mange familier er blevet ekstra hårdt ramt i de seneste år. Derfor uddeler vi en julekurv indkøbt hos Føtex, Frederikshavn, som forhåbentligt kan være med til at skabe håb, glæde og julestemning i de trængte familier, udtaler de ansvarlige for julehjælpen.

Uddeling af julehjælpen er mulig, da afdøde Logebroder Aage Sørensen oprettede en fond, som har til formål, at yde humanitær hjælp i logens virkeområde. Igen i år er udvælgelsen sket i samarbejde med Frederikshavn kommune.