• Forside
  • Nyheder
  • Nye tiltag i Skagen for efterlønnere og pensionister
28 januar, 2023 Nyheder

Nye tiltag i Skagen for efterlønnere og pensionister

 

Ved du, at Skagen Aktivitetscenter har gode tilbud til dig, der er efterlønner, førtids- eller folkepensionist?

– Mange tror, at kommunens aktivitetscentre kun er for den ældste gruppe af vores medborgere, men faktisk er vores tilbud til alle seniorer på efterløn og pensionister i alle aldre, fortæller leder af Skagen Aktivitetscenter Jane Christensen.

I løbet af de kommende måneder kommer vi i Skagen Aktivitetscenter til at tilbyde bl.a. line-dance, cykelture, yoga og foredrag, så der bliver motion og inspiration til både kroppen og hjernen. Vi håber naturligvis, at der vil blive taget godt i mod de nye initiativer her i Skagen, siger Jane Christensen.

 

Line-dance for både mænd og kvinder

Allerede onsdag den 1. feb. kl 10 kommer Skagen Aktivitetscenter for første gang til at lægge gulv til line-dance, som er en sjov måde at få god motion på og som er for både mænd og kvinder. I line-dance danser man på række uden partner til masser af glad musik. Fremadrettet vil aktivitetscentret danne rammen omkring line-dance onsdage i ulige uger.

– Vi er så heldige, fortæller Jane Christensen, at vi får hjælp af Mette Kjærgaard og Jette Lundholm, som begge har mange års erfaring med line-dance. De vil vælge danse, så det er muligt at være med som ny danser, altså uden erfaring med line-dance. Det handler ikke om, at det hele skal være perfekt, men om at vi skal have det sjovt i fællesskab.

For Mette og Jette er danseglæden nemlig det absolut vigtigste. Line-dance handler ikke om udstyr eller om at kunne trinene perfekt, men om at få smilene og det gode humør frem. Line-dance er balsam for sjælen, fastslår de.

Line-dance foregår i Skagen Aktivitetscenter, Skagevej 132A. Tilmelding foregår samme sted – eller ved at ringe til Skagen Aktivitetscenteret på tlf.: 3091 5827.

 

Et aktivt seniorliv

– Vi håber, vores nye tiltag vil være med til at give efterlønner og pensionister i Skagen lyst til, at udfordre dem selv i nye muligheder. Vi ved jo alle, at det er vigtigt, at vi holder såvel krop som hjerne aktiv livet igennem, fremhæver Jane Christensen, som afslutningsvis opfordrer alle til at holde øje med opstarten af de nye tiltag på Facebooksiden Skagen Aktivitetscenter.