• Forside
  • Nyheder
  • Ny restaurant på Rooftop med stor kærlighed til det italienske køkken
28 juni, 2023 Nyheder

Ny restaurant på Rooftop med stor kærlighed til det italienske køkken

Allerede i morgen, torsdag slår en ny restaurant dørene op til rooftoppen over bl.a. Pier 1 og West Wind.

Restauranten hedder Luna Ristorante og drives af parret Vildane og Albert Kelani (ses på billedet øverst).

Hvis du har været i Randers i løbet af de seneste ni år har du måske set eller hørt om restauranten før – eller måske ligefrem spist der. Parret startede nemlig Luna Ristorante i Randers tilbage i 2014.

De har dog i en lang årrække været vilde med Skagen og har været heroppe så meget som muligt og har da også flirtet med ideen om at åbne restaurant heroppe i noget tid.

Men filosofien bag Luna Ristorante er god mad lavet fra bunden, fantastisk service i øjenhøjde og god placering og de ville således ikke åbne en restaurant hvor som helst i byen.

På en af deres mange ture til Skagen kom de så tilfældigvis forbi den del af havnen hvor Rooftoppen ligger, og så at den var ledig.

Herefter gik det hurtigt og i løbet af kort tid har de nu lukket restauranten i Randers ned for sommeren og rykket restauranten og dens ansatte til Skagen.

Her vil de i Skagen Rooftops gamle lokaler (og rooftop selvfølgelig) lave italiensk mad fra bunden, af gode råvarer samt yde service i særklasse sommeren over.

Planen er at blive i Skagen indtil en gang i september, men hvis kundegrundlaget er der til det, er parret ikke afvisende overfor at blive hængende længere – og måske endda flytte familien og restauranten til Skagen permanent.

Netop familien er helt essentiel for parret. Her er parrets børn med til at drive restauranten, således at det er et helt familieforetagende.

Torsdag åbner de så dørene for første gang til deres nye restaurant i Skagen – Luna Ristorante som bygger på stolte traditioner fra det italienske køkken.

Albert har adskillige års erfaring i det italienske køkken og har været med til at åbne utallige italienske kvalitets- restauranter i især London.

På menuen finder du sprøde pizzaer, lækre pastaretter, frisk fisk og meget mere.

Med tiden er det desuden planen at de vil servere en lækker btunch-planke.

Restauranten har åbent alle ugens dage fra kl. 10 og køkkenet lukker kl. 21.30 hvorefter du stadig kan nyde din dessert samt kolde og varme drikke.