• Forside
  • Erhverv
  • Ny Økonomi- og administrationschef hos Nordjyllands Kystmuseum med stærk profil
25 august, 2022 Erhverv

Ny Økonomi- og administrationschef hos Nordjyllands Kystmuseum med stærk profil

Nordjyllands Kystmuseum er i en rivende udvikling, og for at styrke Kystmuseets fortsatte vækst og digitale transformation har man ansat Charlotte Hedin som ny Økonomi- og administrationschef. Charlotte Hedin har en stærk faglig profil samt et godt kendskab til museumsverdenen gennem sin tidligere stilling som afdelingsleder af økonomi på Kunsten Museum of Modern Art Aalborg og Utzon Center.

Forandringens vinde blæser hos Nordjyllands Kystmuseum, der er i gang med en dynamisk transformation, der genspejler sig på museumsafdelingerne og i organisationen. Som led i implementeringen af Kystmuseets ambitiøse vækststrategi for 2020-2025 har man nu ansat Charlotte Hedin som ny Økonomi- og administrationschef per 1. juli.

Charlotte kommer fra en stilling som afdelingsleder af økonomi på Kunsten Museum of Modern Art Aalborg og Utzon Center, hvor hun udover økonomi arbejdede med HR, administration, IT, ledelse samt økonomihåndtering af fondsmidler. Gennem ansættelsen på Kunsten har Charlotte fået et særdeles godt kendskab til kulturområdet, så det er en stærk profil, som nu stiller sig i spidsen for økonomi- og administrationsafdelingen hos Nordjyllands Kystmuseum.

Interessen for kulturområdet samt for den nordjyske kulturhistorie er dybt forankret hos Charlotte, som gerne tager familien med på museumsbesøg:

”Jeg har sammen med mine børn haft fornøjelsen af at besøge Kystmuseet Skagen flere gange, og her har jeg oplevet, at Nordjyllands Kystmuseum har en vigtig opgave i formidlingen og bevaringen af den Nordjyske kysthistorie. Det kulturhistoriske arbejde glæder jeg mig til at fremme og videreudvikle sammen med mine nye kolleger”.

Charlotte Hedin

Hos Nordjyllands Kystmuseum har man også set frem til at få Charlotte Hedin med på holdet. Direktør Henrik Gjøde Nielsen udtaler:

”Nordjyllands Kystmuseum er i en rivende udvikling i disse år og med Charlottes stærke kompetencer og digitale mindset er jeg sikker på, at hun vil fremme de nødvendige forandringsprocesser i vores administration og organisation, så vi fortsat kan skabe en dynamisk udvikling og vækst i de kommende år.”