• Forside
  • Nyheder
  • Ny musiker fra Skagen flyver fra reden med debutsingle
18 marts, 2022 Nyheder

Ny musiker fra Skagen flyver fra reden med debutsingle

Bysbarnet Frederik Flyvholm Christensen er sprunget ud som musiker. I weekenden præsenterede han så debutsinglen “Hallo” på Kompasset.

Nu er han imidlertid klar til at præsentere den officielle musikvideo som allerede har fået over 5.000 visninger på Youtube. Du finder videoen i bunden af artiklen, men først har du muligheden for at blive klogere på byens nye skud på musikscenen.

Hvor kommer din interessere for musik fra?

Rap musikken har altid været en del af mit liv. Kan huske min far spillede 50 Cent for mig, og lige siden har jeg været “hooked”. Det er ikke alt aha rap jeg kan lide, især ikke meget af det nyere. Det jeg elsker er et stærkt budskab som er pakket ind i fede rim og flows! Man skal kunne hører at artisten bag brænder for noget!

Hvor får du din drivkraft fra?

Min drivkraft ligger i, at jeg synes genren har taget en helt forkert drejning! De stærke budskaber er væk og dermed også personligheden i musikken – ale lyder som det samme!

Derfor tager jeg nu sagen i egne hænder og bruger de principper i min musik, som jeg selv står for – jeg prøver at få rap genren tilbage på rette spor!

Jeg spiller ikke selv instrumenter eller laver beats. Mit talent ligger udelukkende i at være lyriker og skrive. Jeg ynder at skrive om emner, der kan gi lytteren noget at tænke over. Jeg gider ikke st snakke om ligegyldige materiale ting!

Jeg har skrevet tekster i nogle år, og synes nu jeg er noget et godt niveau. Derfor tog jeg fat i lokale kræfter, Niels de Roo (Beat) og Emil Bandholm Hansen (Musikvideo) til at hjælpe med mit debut nummer. Så det er en 100% lokal Skagen produktion!

Du er kommet godt fra land – Hvad er fremtidsplanerne?

Jeg har fået en fantastisk modtagelse på min debutsingle “Hallo”. Tak til alle der har bakket op!

Jeg har selvfølgelig mere i støbeskeen og kan godt afsløre nu at jeg sigter efter, at min næste single udkommer i maj – det bliver en sang, om en af mine store passioner! – Og så kommer der selvfølgelig flere til løbende.

Planen er selvfølgelig at få foden indenfor i branchen, og på sigt kunne leve af det.
Lige nu er jeg 100% selvstændig og det ynder jeg til dels at blive ved med.
Vil gerne have et sammenarbejde med et pladeselskab eller lign. Men vil ikke sælge det hele ud – jeg tror og spiller på mig selv!