• Forside
  • Erhverv
  • Ny julekalender ser dagens lys på ToppenAfDanmark.dk
29 november, 2021 Erhverv

Ny julekalender ser dagens lys på ToppenAfDanmark.dk

Vind flotte præmier i Toppen af Danmarks julekalender

I forbindelse med at Turistforeningen Toppen af Danmark udvider området og lancerer ny bookingportal, åbnes der 1. december den første låge i en online julekalender, hvor der hver dag til og med den 24. december kan vindes flotte præmier.

Turismeorganisationen Toppen af Danmark (tidligere Turisthus Nord), der hidtil har dækket områderne Skagen, Frederikshavn og Sæby, giver nu mulighed for, at virksomheder i øvrige dele af Nordjylland kan være med under et nyt website, der går i luften 1. december.

Foreningen har købt domænet “www.toppenafdanmark.dk”, der bliver en bookingportal, hvor man kan finde inspiration og artikler, der beskriver områderne. Kombineret med salg og indkøb af oplevelser, hoteller og camping kan man bogstavelig talt lægge en totaloplevelse i kurven.

“Vi tilbyder nu en ny platform, hvor vi laver en målrettet indsats på sæson events med e-mail marketing, turistguider, on- og offline annoncering på flere sprog. Vores mål med Toppen af Danmark er at udvide sæsonen og dermed understøtte erhvervet med salg og markedsføring, som leder til direkte salg og meromsætning. Med dette ønsker vi samtidig at beholde pengene i området, hvor de kommer alle til gavn gennem markedsføring og events – der igen tiltrækker flere gæster”.

René Zeeberg

For at få del i de 24 flotte præmier, der er doneret af foreningens partnere, skal man tilmelde sig med e-mail, hvorefter man vil få tilsendt en mail hver dag, der beskriver præmien og hvordan man kan vinde den.

“Vi vil gerne give nogle gode oplevelser til både vores gæster og lokale, og samtidig sætte fokus på de nye funktioner på websitet, hvor man kan booke oplevelser og ophold, fortæller René Zeeberg, der sammen med holdet bag Toppen af Danmark glæder sig til at byde alle velkommen på www.toppenafdanmark.dk.