• Forside
  • Erhverv
  • Ny Funktionschef i Mariendal skal understøtte vækstrejse
24 marts, 2022 Erhverv

Ny Funktionschef i Mariendal skal understøtte vækstrejse

Mariendal har pr. 8. februar ansat Bruno Thybo i en nyoprettet stilling som Funktionschef for Køl- og Varmeforretningen. Den grønne omstilling er et stort fokuspunkt for Mariendal og kunderne i 2022, og derfor er energivenlige løsninger til både erhvervs- og privatkunder et område, der nu satses ekstra meget på. Med ansættelsen af Bruno Thybo som Funktionschef for Køl- og Varmeforretningen er Mariendal klar til at tage endnu et stort vækstspring med tværfaglige og energivenlige projekter.

Bruno kommer med mange års erfaring som leder i el-branchen, blandt andet fra Brøndum og Nordelektro og som tidligere afdelingsleder i Mariendal.

Bruno kommer i sin nye stilling til at have ansvaret for at understøtte den del af vækstrejsen, som indebærer Mariendals køl- og varmeløsninger.

”Jeg har været væk i ca. 10 år, men jeg har flittigt fulgt med på sidelinjen. Jeg synes, det er fedt at selv efter at have været væk i så mange år, at kunne mærke den stærke entreprenante indstilling til at drive forretning stadig eksisterer, og jeg bliver glad over at der stadig er en holdning om at gøre sig umage. Det gode el-arbejde er stadig et omdrejningspunkt.”

udtaler Funktionschef Bruno Thybo

Forretningsben skal understøtte den grønne omstilling

Optimering af energi- og Co2-forbrug er et stort fokuspunkt for Mariendal og kunderne i 2022, og derfor er energivenlige løsninger til både erhvervs- og privatkunder er et område, der nu satses ekstra meget på. Med ansættelsen af Bruno Thybo som Funktionschef for Køl- og Varmeforretningen er det planen, at køl- og varmeforretningen skal vokse stort over de næste år.

”Vi er derfor særligt glade for at byde Bruno Thybo ”velkommen hjem til Mariendal”. Bruno kommer med en solid ledelseserfaring inden for branchen. Mariendal har længe haft fokus på energioptimering og tekniske løsninger til vores kunder, men vi er klar til at sætte mere speed på denne del og vi glæder os til flere tværfaglige energiprojekter til gavn for mange af vores kunder og samfundet omkring os.”

udtaler Salgs- og driftsdirektør Johan Ungermann Poulsen

Hybridanlæg bliver fremtiden

I køl- og varmeforretningen har Mariendal de seneste år oplevet en stigende interesse for at komme i gang med både store og små energiprojekter – både hos erhvervs- og privatkunder. Især de stigende el- og gaspriser har sat ekstra gang i behovet for at tænke i alternative løsninger. Her kommer en Hybridløsning på banen.

”En hybridløsning er en løsning, hvor vi kombinerer en varmepumpe med et pille-/olie- eller gasfyr. Vi har mere end 20 års erfaring med hybridløsninger og mere end 5000 anlæg i vores portefølje, så jeg synes vi skiller os ud og jeg glæder mig rigtigt meget til at sætte mit præg på hvordan vi når vores ambitiøse mål”, slutter Bruno Thybo

Om Mariendal

Mariendal er en moderne og landsdækkende installations- og entreprenørvirksomhed med knap 250 medarbejdere, som primært beskæftiger sig med projektering, rådgivning, installation og servicering af El, Sikring, Energioptimering, Automation, Varmeservice, Bygningsautomatik og IT. Mariendal har fokus på kontinuerlig udvikling af både forretningsområder og medarbejdere. Vi vægter engagement, ordentlighed samt tværfagligt samarbejde som en naturlig del af hverdagen – og vi gør os umage.