• Forside
  • Nyheder
  • Ny direktør i Frederikshavn Kommune er klar til at bygge bro
21 september, 2023 Nyheder

Ny direktør i Frederikshavn Kommune er klar til at bygge bro

Rune Asmussen er ny direktør i Frederikshavn Kommune. Han kommer med mere end 20 års ledelseserfaring – senest som teknik- og kulturdirektør i Struer Kommune

51-årige Rune Asmussen har i mere end 20 år beskæftiget sig med ledelse i forskellige kommuner. Fra den 1. november er han ny direktør i Frederikshavn Kommune. Dermed er direktionen igen fuldtallig med fire medlemmer. Hans ansættelse blev godkendt i byrådet onsdag aften.

“Det er tydeligt for os i byrådet, at Rune Asmussen er den helt rette til at tage del i omstillingen og udviklingen af kommunen i fremtiden. Rune kender de kommunale områder særdeles godt, og han har forståelse for vigtigheden af fællesskaber og af at bygge bro mellem kommune, borgere og erhvervsliv.”

Birgit S. Hansen, borgmester i Frederikshavn Kommune

Det er især arbejdet med den grønne omstilling og mere specifikt Recycling City, der trækker i Rune Asmussen, når han skal pege på grundene til at trække teltpælene op og rykke til Frederikshavn Kommune. Han arbejder i dag som teknik- og kulturdirektør i Struer Kommune.

“Jeg ser frem til at være en del af den spændende udvikling som Frederikshavn Kommune er i fuld gang med. En udvikling, der drives af borgere, erhvervsliv og kommune og som forudsætter en effektiv og serviceminded kommunal drift med fokus på de eksterne partnerskaber. Især glæder jeg mig til at møde kommende kolleger og ikke mindst byrådet – og så bliver det skønt at flytte til kommunen, som jeg kender godt og holder meget af, men aldrig har boet i.”

Rune Asmussen.

Rune Asmussen er uddannet civilingeniør og har en master i offentlig ledelse. Han er gift og har to voksne døtre.