20 december, 2021 Nyheder

Nu flyver Ønskeenglene

Ønskeenglen hjælper familier, hvor økonomien er så stram, at det er svært at give børnene en julegave.

Gruppen bag Skagen Ønskeengel er rigtig glade for at samtlige der har udfyldt en Ønskeengel, kan få deres ønsker opfyldt. Det skyldes at rigtig mange private har hentet en Ønskeengel i Iscafeen og købt en gave. Derudover er der kommet donationer fra klubber og erhvervsliv.

Lions Klub i Skagen har besluttet at yde kr. 10.000,- til det gode formål og det er initiativgruppen særdeles glad for – igen et bevis for, at vi i Skagen ved fælles hjælp kan løfte rigtig meget.

Hos Meny i Skagen har man fået den ide at hænge Engle op på det opsatte juletræ og dermed støtte projektet med kr. 50,- pr. engel, som bliver afregnet ved kassen – det var der faktisk over 80 kunder der har gjort. Juletræet med engle står i Meny frem til 24. december. Derudover har købmand Johnny Sørensen donerede yderligere kr. 3000,- til det gode formål.

Hos Superbrugsen, har initiativgruppen også fået lov til at opsætte et juletræ og plakat, som gør opmærksom på projektet og Superbrugsen har lovet at lave slikposer til alle børn, som modtager gaver.

Normalt plejer man at lave et hyggeligt arrangement, hvor modtagerne kunne hente deres gaver i Iscafeen ved Mindestøtten og få is og chokolade, men pga. af de mange restriktioner der er i forbindelse med Corona, har initiativgruppen besluttet, at man kører ud til hver enkelt familie og afleverer gaverne.

Billedtekst 1: Købmand Johnny Sørensen, har på eget initiativ, hjulpet initiativgruppen bag Skagen Ønskeengel til at nå i mål.

Billedtekst 2: Jakob Jeppesen fra Lions Klub Skagen kom med den glædelige hilsen, at klubben havde besluttet, at donere kr. 10.000,- til Skagen Ønskeengel.