• Forside
  • Nyheder
  • Nogle af Danmarks bedste padel-spillere samlet i Skagen denne weekend
30 juni, 2023 Nyheder

Nogle af Danmarks bedste padel-spillere samlet i Skagen denne weekend

I weekenden kan nogle af Danmarks bedste padel-spillere opleves i Skagen Padelcenter, som i samarbejde med Dansk Padel Forbund er vært for en ranglisteturnering.

Skagen Open 2023 har 72 deltagere fra blandt andet København, Ballerup, Aarhus, Ikast, Randers, Viborg, Aalborg, Hjørring, Frederikshavn og Skagen.

Kasper Meier, Ikast, og Lasse Nørdam, Aarhus, er topseedet i den bedste række, DPF400. De ligger nr. 19 og 23 på den danske rangliste. I samme række deltager Lasse Schramm Simonsen, Aarhus, der så sent som i lørdags blev dansk mester i herredouble under DM-ugen i Aalborg.

Kun én lokal spiller er med i DPF400. Det er Allan Kolbro Nielsen, medindehaver af Skagen Padelcenter, som spiller sammen med Jesper “Kipster” Hougaard fra København.

“Vi er stolte over at være blevet tildelt en DPF400-turnering. Vi overholder faktisk ikke kravene, da der skal være fire baner i centret, men fordi vi har vist, at vi er dygtige til at afvikle ranglisteturneringer og får mange roser af deltagerne, har Dansk Padel Forbund placeret denne turnering i Skagen.” Sådan siger Henrik Geisler, som sammen med Allan Kolbro Nielsen ejer Skagen Padelcenter på Nordmarksvænget 1.

For første gang afvikles der ligeledes en DPF400 for kvinder i Skagen.

Her er der også et par stærke par med. Victoria Naasunnguaq Hangaard er nr. 17 på den danske rangliste, og tre andre spillere er i top 55.

“Der er virkelig basis for at se padel på et niveau, som vi ikke er vant til i Vendsyssel, og alle er velkomne i centret. Vi håber, at mange har lyst til at komme forbi. Det kan købes mad og drikkevarer.” fortæller Henrik Geisler.

DPF400 for kvinder begynder lørdag kl. 13.00, mens DPF400 for mænd går i gang en time senere.

Ud over disse to rækker spilles der DPF200DPF100 og DPF50. De to førstnævnte afvikles søndag fra kl. 9.00 til 17.00, mens DPF50 spiller lørdag fra kl. 9.00.